Sko hesten, sko hesten med hammer og tang

//sponset sko//

Når Karoline var rett over 14 mnd, tok hun sine første ustødige skritt over stuegulvet, og siden har hun gått. Jeg har to barn fra før som begynte å gå når de var 12 og 13 mnd gamle, og på tidlig vår og sen høst, slik at det var joggesko som var det naturlige valget. Etter litt googling og samtaler på termingruppa på facebook så fant jeg ut at anbefalingen om å ha sko med høy støtte er fjernet. Yess! Lettere å finne pene sko, trodde jeg, men nei. Det er få sko jeg synes er pene i skobutikkene til småbarn.

Jeg vet at ei bloggvenninne er innimari god på dette med naturlige sko, og generelt alt innen en naturlig hverdag, så jeg spurte henne hva hun hadde valgt om hun skulle valgt sko til en 1 åring. Og hun linket til en engelsk side, men jeg liker ikke helt å bestille fra utenlandske sider, så jeg valgte å google litt rundt og sendte henne en link med sko i et merke av Rileyroos. Jeg visste jeg hadde sett slike før, på en norsk side.

Tilbake på google, kom jeg inn på siden til min samarbeidspartner barn og baby.  Og jaggu er det de som er autorisert forhandler av dette merket i Norge. Dobbel yess!! Og tror dere ikke de var så sporty at de stillte opp på et samarbeid med sko til Karoline? Da var det en meget happy mamma her i heimen.

Jeg fikk selv plukke ut det paret jeg likte best, og siden det er sol og sommer falt valget på disse:

Og jeg er fortsatt så utrolig glad for at vi inngikk dette samarbeidet, for frøkna går så fint i dem, og siden de er laget for å bevare den barføtt følelsen for barnet så blir hun ikke sliten i bena av dem, og hun beveger seg på tilsvarende samme måte med disse som uten sko. Med fastsåle blir det en annen måte å bevege bena på.

Litt info om skoen fra barn og baby:

Rileyroos babysko er designet med tanke på å gi barnets føtter de beste forutsetninger for best mulig utvikling. Prinsippet bak Rileyroos er at det aller beste for et barn er å gå barføtt. Rileyroos babysko er derfor laget med en todelt gummisåle som gjør det mulig for barnet å bevege seg så naturlig som mulig – skoen følger fotens bevegelser:-). La barnet utfolde seg fritt og finne gleden ved aktivitet i komfortable og søte babysko.

sko

Karoline er av de babyene som når hun har begynt å gå skal hun bare gå, så det var fantastisk at skoene kom 4 dager før vi dro til Kristiansand. For hun gikk MYE selv i parken, for å sitte i vogn er for babyer og ikke store jenter på 15 mnd.

Hun gikk masse og virket ikke sliten i føttene over hodet, og jeg er ganske sikker på at hun får skodilla som sin mor for hun blir i ekstase så fort vi kommer med sko eller vi ber henne finne skoene sine.

Skoene er i myk og behagelig skinn, og de er lette å få av og på selv om hun veiver med armer og ben når vi skal ta på, for hun har nemlig ikke tid til å sitte på fanget for å ta på.

Rileyroos babysko er håndlaget av myke, materialer av høy kvalitet.  Håndsøm sørger for et stilfullt uttrykk, og babyskoene er enkle å ta av og på. Skoene er laget av barnesikkert, ekte skinn med giftfrie fargestoffer.

d27

Jeg er veldig glad for at jeg googlet meg frem til disse skoene og for at barn og baby var villige til å ha et samarbeid om disse, for er det noe vi nordmenn bør tenke mer på så er det fothelsen til barna våre 9 av 10 barn går i feil sko. Og vi bør tørre å bruke sko som ikke er så tradisjonelle, hele tiden. Jeg tror barn og unge i dag kunne vært fri for mye vonde ben om vi hadde brukt mere slik type sko. Som er laget for å bevare urinstinktene våre som å gå barbent.

Og jeg skulle ønske man fikk de til eldre barn også, og ikke at de stoppet rundt to års alder, da skulle de to største fått seg et par hver også.

Så lurer du på om hvordan sko du skal velge til barna dine, så anbefaler jeg at dere vurderer Rileyroos. Da får dere en nydelig sko til en god pris. Og vet dere? Nå er det salg på de hos barnogbaby og koster kun fra 349,30 kr. Så dere kan få herlige sko til en fin fin pris. Og de er absolutt hver krone.

Hvordan sko har du til ungene dine? Har du prøvd Rileyroos, hva er din mening om dem?

Kommentarer
(Lest 227 ganger, 1 Lest i dag)

4 thoughts on “Sko hesten, sko hesten med hammer og tang

  1. Ååååhh, så søte sko! 🙂 Her går hun ikke helt ennå, men veeeeldig snart, så da må vi se oss om etter sko snart vi også 🙂 Men vil vente til hun går ordentlig 🙂

    ♥ Lizbethosnes.com

  2. Nå er ikke min Karoline mye endre enn din, men jeg har funnet denne nettsida (og ebay) som jeg har bestilt – og kommer til å bestille fra – fremover. De fører rileyroos og et merke som heter Little blue lamb som jeg er veldig glad i! Nå har vi bestilt et par squeaky shoes som piper når de går (kan taes ut) som er i serien “first walking shoes”, men de fins i større størrelser også.
    Ellers har du vivobarefoot hos blant annet vivabrands.no, som har barfotsko til både barn og voksne. Noen av de får du også kjøpt på xxl.

    Hilsen mamma som også tenker på fothelse. 🙂

  3. Hadde ikke hørt om disse da Ine Linnea begynte å gå. Hennes første sko da hun startet i barnehagen var noen lilla søte snøresko fra Skofus i skinn. Var ingen som sa noe om hva slags sko hun “burde” ha den gangen, så jeg tok nesten første og beste sko jeg likte :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.