Skolestart, jeg elsker det!!

Nå har ungene snart gått på skolen en måned. Og ved hver skolestart får jeg en kribling i magen. Jeg kjenner lukten av nye bøker, og sommerfuglene før hver skolestart. Jeg kjenner lukten av bokhandelen og gleden av å gå å se på nye notatbøker, skrivesaker, og viskelær. Og gleden ved å kjøpe ny sekk eller veske som skulle brukes på skolen. Nytt pennal HVERT eneste år, og kanskje flere i løpet av et år også.

Jeg tenker tilbake på gleden av å fylle pennalet og å skrive på helt ubrukte ark. Dette var nok min flukt fra virkeligheten, men de gode følelsene rundt dette sitter fortsatt i meg. Og jeg kan fortsatt ta meg selv i å kunne gå en evighet blant penner, linsjeark og skoleutstyr.

Jeg bare ELSKER skolestart.

skolestart

I fjor prøvde jeg å bruke boksokker siden ungene ikke hadde så mange bøker. Men de med myke permer ble ødelagte. Hjørnene på de med hard perm ble slitte og mindre pene. Så i år bestemte jeg meg for å gjøre det skikkelig, men samtidig billig.

Jeg kjøpte bokbind (gråpapir) på biltema. Kjøpte en litt tykk type slik at jeg vet det er sterkt. Også kjøpte jeg noen fine klistremerker til å pynte med. Og vips så var skolebøkene godt beskyttet og pene. Og det beste med det hele er at det er såpass mye igjen at det holder nok til begge ungene neste år også. Så det er billig å gjøre det på denne måten.

Også får jeg gleden av å sitte å pusle med skolestarten slik jeg likte det når jeg var yngre.

Liker du skolestart? Hvordan bokbind bruker du?

Kommentarer
(Lest 163 ganger, 1 Lest i dag)

Comments

 1. Louise

  Veldig godt tips det med gråpapir. Det er billig og det holder. Dessuten har det ikke sånn mønster som kan forskyve seg under trekkingen. Det irriterer meg!
  Elsker klistremerker, så jeg syns dette var veldig smart. Kjempe fine ble de også!

  Hilsen like stor bokhandler-freak som deg❤️

  1. Post
   Author
 2. Line Merethe

  Her trenger de kun bokbind på bøker med stiv perm så jeg har brukt boksokk. I tillegg fikk hun klistremerker som er beregnet for slike boksokker så bøkene ble fine og livlige?

  1. Post
   Author
 3. frubever

  Gråpapir er alltid en hit! Jeg syns det er litt sjarm å sette på bokbind jeg da. Har ikke prøvd sånn boksokk, men fått det med meg. Men enn så lenge så holder jeg meg til gråpapir ?
  Og enig med deg, det er spesielt med skolestart 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.