Slik blir du en instagram-stjerne

//Sponset bok//

Dere som følger meg vet at jeg er relativt aktiv på Instagram, og følger du meg ikke allerede må du gjerne gjøre det.

instagram1

Jeg elsker å ta bilder både med mobilen og kamera. Jeg bruker mye instagram for inspirasjon, også synes jeg det er koselig å se på de fine bildene til andre jeg følger.

For noen uker siden fikk jeg en bok i posten som heter: Slik blir du en instagram-stjerne. Boken leste jeg ut mens jeg stod å rugget på lillebror når han skulle sove. Og jeg fikk så mange aha-opplevelser, og så mye inspirasjon av å lese denne boken. Og tok meg selv i å tenke “Hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før”.

Og jeg vet ikke om det er tilfeldig eller ei, men jeg har fått mye mer likes på bildene etter jeg begynte å følge en del av rådene i boken.

instagram2

Du kan finne noen av tipsene fra boken helt gratis hos Turbojentene, som har laget boken. 

Slik blir du en instagram-stjerne, er en super bok for alle aldre. Har du en Instagram-konto er denne gull verdt.

Nå er jeg 30 år og relativt godt voksen, og vet forskjellen på rett og galt. Jeg vet hva som er lov og ikke, men det er ikke alle som er klar over det. Og i boken så tar de også for seg temaer som: Skikk og bruk, Netthets, Nettmobbing o.l. slik som er viktig å vite og tenke på når du skal poste bilder i sosiale medier. Dette er like mye en bok for de som skal starte på instagram for første gang, som for foreldrene som skal følge med på hva ungene gjør på nett. Og den erfarne instagrammeren 🙂

For eldre og foreldre.

Boken er nok mest beregnet på de fra 13 – 20 år, men selv jeg på 30 år som har vært på instagram siden det startet har god utnytte av boken og lærte masse nytt. Også tenker man på en litt annen måte når man har lest boken. Med tanke på hva man publiserer, hvordan komponere bilder og tiden man publiserer på.

Det er også en viktig bok for foreldre. Vi skal følge med på hva barna gjør på nett og sosiale medier. Man får et innblikk i hvordan instagram virker, og man kan tenke ut hvordan man skal snakke med barna om nettvett og netthets. Om man ikke er på instagram lærer man om hvordan det virker og hva som skjer der.

Jeg har nå boken på kontorpulten min slik at jeg kan lese litt nå og da hvis det er noe jeg lurer på.

instagram-stjerne

Boken er en super venninnegave, og nå som det nærmer seg jul vil jeg virkelig anbefale den som julegave. Kanskje har du et barn som skal få lov å åpne instagramkonto på nyåret, da er den like bra å lese for deg og for tenåringen? Eller ei venninne, kusine, tante, søster eller lignende som vil bli bedre på instagram? Da er dette virkelig en super gave.

Du kan kjøpe boken på univers.no eller i utvalgte bokhandlere.

Hva liker du ved en instagram konto? Hvem er DIN instagram-stjerne?

Legg gjerne igjen din instagram i kommentarfeltet så jeg kan ta en titt 😉

Følg gjerne @frujacobsenno på instagram for å se om jeg følger rådene i boken 😉 

Kommentarer
(Lest 371 ganger, 1 Lest i dag)

6 thoughts on “Slik blir du en instagram-stjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.