Aktiviteter for barn,  Fotografering,  Hverdagen

Slottsfjelltur på en Lørdag

I går var det en strålende dag og nydelig høstvær, og etter en meget treg start på morgenen kom vi oss omsider ut og fikk i oss litt deilig frisk høstluft.

Vi fant ut at vi kjørte til Tønsberg og skulle tussle litt på slottsfjellet, mange år siden jeg var der sist, så det var kjempe morro. Og for en deilig tur, ungene løp og koste seg og tittet på alle runiner og gamle hus. Og til og med Lillesøster gikk til toppen selv, og den trappen er laaaang 🙂

Og når man kommer på toppen av trappen er det jaggu enda mer bratte stier, med fjell og sånn som man må balansere litt på.

Vi skulle egentlig til toppen, men det stengte etter 2 minutter, så det ble litt vel kort tid med to barn å gå til toppen for så å gå ned igjen 🙂

På veien ned igjen, tittet vi på alle de gamle bygningene som står på tunene rundt slottsfjellet. Masse fint å se på både på utsiden og på innsiden.

Dette er virkelig en tur du bør ta med barna på om du er i området, og ta også turen innom museet, der er det mye flott å se på.

Prisene er ikke så hel gale heller.

60 kr pr voksen
40 kr pr barn

Har du vært på Slottsfjellet?

Kommentarer
(Lest 58 ganger, 1 Lest i dag)

3 kommentarer

  • Petrus og Petrine

    Ja, i mine yngre år så var jeg masse på slottsfjellet. Jeg hadde ei venninne i Tønsberg,og det var en fin by å være i. Derfor hyppige besøk. Vi hadde planer om å ta turen di t i sommer, men den kom jo aldri Kanskje vi skal prøve å komme oss over en av de første helgene? Er det sauer der enda?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.