Artikler og Nyheter, Barn og utvikling, Familieliv

Smask!! Et kyss på munnen!

I forrige uke ble jeg gjennom ei venninne av meg oppmerksom på at et intervju med meg i foreldre og barn var ute: “Smask!! Et kyss på munnen”. Jeg fikk litt sjokk for jeg visste ikke når det skulle ut, så med en gang jeg leste det reagerte jeg med irritasjon over det som stod, det som manglet og det at jeg ikke hadde fått beskjed om når det skulle publiseres.

rp_fb3-536x724.jpg

I ren frustrasjon sendte jeg mail til Foreldre og barn, og heldigvis for meg (synes jeg) beklaget de og jeg fikk bladet i posten. Jeg fikk også nevnt at jeg håper denne artikkelen kommer på nett slik at begge bloggerne i artikkelen får frem nettopp det at de er blogger. Der var jo en av grunnene til at de kontaktet meg 😛

kyss

Når jeg leser hele artikkelen, og hva andre mener om samme sak føler jeg meg ikke like teit lenger som når jeg bare så et bruddstykke av hva som stod der . Men jeg irriterer meg fortsatt over at det kun står trebarnsmamma og at de helt har glemt av å få med blogger. Men men, tiden vil vise om de legger den ut på nett slik at de kan rette opp feilen sin, jeg synes det hadde vært mest fair.

fb2

Trebarnsmamma Trine Lise Jacobsen (28) kysser barna sine rett som det er , men ikke nødvendigvis på munnen. Etter skole alder skule det stått her. For da mener jeg de er for store. Også skulle det vært med at jeg er blogger, men men…. Alt i alt synes jeg at intervjuet ble bra, bare med noen få irritasjonspunkter.

Jeg står for det jeg sier, og jeg og mannen er heldigvis helt enig med hverandre,  og så lenge vi er enige er det det viktigste.

Har du lest artikkelen: “Smask!! Et kyss på munnen”.? Hva synes du?

Kommentarer
(Lest 121 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , ,

2 thoughts on “Smask!! Et kyss på munnen!

  1. De sier noen ganger at de skal ta med at du er blogger, men gjør det ikke. Har opplevd de to ganger i foreldre og barn. Det er veldig dumt egentlig. Skjønner ikke hvorfor. Og så skulle du ha fått lest igjennom før det gikk i trykken. Det er så irriterende at de ikke nevner bloggen til bloggerne. Kun “Hjemmet” nevnte bloggen min i deres reportasje, og det ga mye trafikk. Så for oss bloggere er det viktig å få det med. Ettersom man blir kontaktet nettopp pga bloggen, så bør det absolutt ha med det.

  2. Jeg innså da jeg leste dette innlegget ditt at jeg hadde fått et blad i posten som jeg hadde glemt å lese….hektiske tider 🙂 Men nå har jeg lest og jeg skjønner at du ble litt irritert. Særlig når hun foran ble nevnt som blogger. Men kanskje det var nettopp derfor…? Uansett, fin tekst om deg og bra artikkel 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.