En smoothie start på dagen

Som nevnt tidligere så jobber jeg med å ta skjeen i en annen hånd. Jeg vil og SKAL ned i vekt. For min egen del, helsens del og for å kunne være den mammaen jeg ønsker å være for ungene. Og ikke minst den konen jeg ønsker å være for mannen min. Men det er lettere sagt enn gjort å få av disse svangerskapskiloene.

Jeg synes at alle som ammer går lett som en plett ned i vekt, men her er det stikk motsatt. Jeg føler at kroppen suger kiloene til seg, og at de sitter fast med superlim. Og at man sliter med angst og fødselsdepresjon så er ikke kroppen akkurat mer samarbeidsvillig for å si det sånn.

Så i dag startet jeg dagen med en nydelig smoothie, slik jeg ofte gjorde for 3,5 år siden. Da jeg var så flink og så fornøyd med meg selv, selv om badevekten viste mer enn det den burde.

Det er helt sikkert flere som ønsker å starte dagen med en frisk smoothie, og det beste er at du kan ta det som en frokost to go, om du har dårlig tid på morgenen. Hell det i en thermokopp og kom deg avgårde dit du skal.

Morgensmoothie – oppskrift til 1 person:

1/4 banan

0,5 dl blåbær

4 store jordbær

evt 1 porsjonspose med smoothiemix fra coop

3 cm ingefær som du river på rivjern

Saften av 1/5 sitron

2 ss havregryn

1 ss linfrø

1 dl biola

0,5 dl eplejuice

Hva er din favoritt smoothie? Del gjerne oppskrift i kommentarfeltet.

Kommentarer
(Lest 197 ganger, 1 Lest i dag)

Comments

 1. Pingback: En smoothie start på dagen | Blopp.no

 2. Eva

  Vi lager smoothie relativt ofte – og jeg har 2 favoritter.
  *biola med eple og rødbeter
  * frosne jordbær
  * frosne bringebær
  *en banan

  *appelsinjuice
  *yoghurt med pasjonsfrukt
  *banan
  *frosne mango
  *frossen ananas

  1. Post
   Author
 3. Linn/FruBevers hverdag som daglig leder i fam. O.J.

  Vi har startet hver morgen med smoothies i mange måneder nå. Guttene digger det og vi og.
  Vi putter oppi det vi har: banan, kiwi, appelsin etc av frukt. Frosne jordbær, bjørnebær, bringebær eller blåbær. Litt yougerth eller juice.
  Super start på dagen! Og fin måte å få i seg masse frukt på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.