Ukategorisert

Snøfall, tidenes vakreste julekalender?

ANNONSE

For et år siden ventet vi alle med blandede følelser på Snøfall. Og flere på min egen alder var skeptiske. Og jeg kan enda ikke forstå NRK sitt argument om at Skomakergata, Teodor, Sesam Stasjon og Vertshuset den gyldne hale ikke er av dagens standard. Og at unger i dag ikke vil like sånt. Jeg er av en annen oppfatning, men meg om  det.

Stemningen var til å ta og føle på når det nærmet seg Desember i fjor. Og jeg skal ikke si at det var med en veldig positiv holdning jeg benket meg foran tv sammen med ungene. Men for en opplevelse. Jeg ble bergtatt fra første episode. Jeg ELSKET den, og selv om ungene noen dager ikke rakk å se det stod tv fortsatt på. Og jeg var nok hakket ivrigere enn ungene for å få med meg fortsettelsen. Jeg lo, jeg gråt og jeg var igjennom hele følelsesspekteret i løpet av de 24 episodene.

Snøfall

Til dere som ikke har sett Snøfall enda, så kommer en liten forklaring på hva som skjer her:

Selma er 9 år og foreldreløs. Hennes høyeste ønske er å ha en familie, og dette skriver hun i et brev som hun sender til julenissen. Brevet finner veien til nisselandsbyen Snøfall, og etter hvert havner også Selma der, selv om Snøfall er et sted som ikke er tilgjengelig for vanlige mennesker. Men Selma er kanskje ikke helt vanlig? Selma er ikke lenge i Snøfall før det blir dramatisk. Julenissen er plutselig borte, og andre krefter får styre. Greier ikke Selma og vennene hennes å finne julenissen, forsvinner alt det gode han står for, og til og med julaften står på spill.

Den er så julemagisk som en kalender skal være. Og musikken er så utrolig nydelig. Og den går hele året her i huset. Du finner den på spotify. Spesielt er det Selmas sang som er min favoritt sang.

Jeg gleder meg allerede til å sette meg ned sammen med ungene å se denne i år også. Snøfall er tidenes vakreste julekalender. Den har alle mulige elementer som gjør den perfekt. Så denne kommer til å være en del av vår tradisjon, og jeg håper den blir like viktig for ungene som Skomakergata og Amalies Jul har vært for meg som liten.

Og jeg vil gjerne at flere skal få lov til å ha denne nye tradisjonen hjemme. Så i samarbeid med Disney Norge, skal jeg få dele ut en Snøfall DVD til en heldig følger. Så sjekk ut facebooksiden min og instagram, så kan du være den heldige som vinner.

Hva synes du om Snøfall?

Kommentarer
(Lest 220 ganger, 1 Lest i dag)

13 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.