Aktiviteter for barn, Barneklær og utstyr, Sponsing og Samarbeid

Sommer og sykkeltid

// Skrevet i samarbeid med FirstBIKE//

Nå er sommeren på vei, og de fleste av oss har fått noen smakebiter på sommeren. Etter hva jeg har lest i aviser og nettaviser skal det bli en ganske varm og fin sommer, men jeg tror det ikke før jeg ser det.

Men nå som snøen er borte i det ganske land, jeg tror den er borte så og si all over, så er det frem med syklene. Ungene mine har hatt sine sykler fremme i mange uker allerede, og de elsker å sykle frem og tilbake med de, og har det kjempe gøy sammen alle tre. Minste kan jo ikke akkurat sykle enda, men han følge nøye med fra vognen når de suser forbi.

For oss som har småbarn, så er det ikke alltid lett å finne frem i en jungel av sykler. Skal vi velge støttehjul eller løpe sykkel. Hvilket merke er best? Hva gir mest for pengene?

Jeg kan bare snakke for meg selv, men ungene her er mest glad i sine løpesykler som de fikk til jul for 1,5 år siden. Lillesøster var bare 2 år når hun begynte å bruke den i fjor, men med senkesettet var det gull. Og hun syklet minst like mye som de andre. Sykkelen er lettvekter slik at selv de minste barna får en følelse av mestring når den skal settes på plass og de klarer å bære den selv.

2015-04-23 12.22.59

2015-04-23 12.23.26

Hvorfor velge FirstBIKE? 

firstbike

2015-03-11 13.57.32

Nå kan du vinne en slik hos meg i spesial edition som Storebror har, bare klikk deg inn på min facebookside og delta, for ekstra sjanse delta på instagram også, brukernavn er @frujacobsenno

Kommentarer
(Lest 130 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “Sommer og sykkeltid

  1. Vi elsker løpesykler. Barna mestrer overgangen godt. Om jeg kan få komme med et lite innspill så er det å venne barna til hjelm allerede fra dette stadiet. Når de får skikkelig dreisen på dette så blir det kanske stor fart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.