Familieliv, Hverdagen

Sommeravsluttning i barnehagen

God kveld i stuen.

I dag har vi vært på sommerfest i barnehagen, og siden det var med værforbehold så ble jeg litt skeptisk når det lynte, tordnet og regnet mensj heg laget maten vi skulle ha med oss. Da tenkte jeg bare at nå har jeg laget mye mat forgjeves, men heldigvis lettet det igjen og sommerfesten ble gjennomført med brask og bram.

I år hadde avdelingen til Kristian laget en forestilling der de fokuserte på Kardemommeby, så du kan  tro det er en kar som gleder seg stort til vi skal til Kristiansand i sommer for å besøke dyreparken, for han har blitt fortalt at det er Kardemommeby der også tillegg til den store helten Kaptein Sabeltann 🙂 Mamma hjertet sprakk i allefall av stolthet når hann sang sammen med alle de andre barna, og levde seg skikkelig inn i rollen. Hvem vet, kanskje han blir skuespiller når han blir store?

Så når han var ferdig på senen fortsatte han å løpe runde med løveører (han var nemlig løven til røverene). Så ungene har vært høyt og lavt i hele ettermiddag og frem til de skulle legge seg, så det var tre rimelig slitne barn som sovnet ganske fort i dag.

sommerfest1

sommerfest2

Karoline synes det var så stas på sommerfest og alle de andre barna, så hun stabbet rundt og skulle hilse på absolutt alle. Og hun sjarmerte alle i senk med sitt vinnende vesen.   Hun var så sliten når vi kom hjem at det eneste som roet henne var Lodde og Linn på ipaden, så jeg fikk i henne litt kveldsmat 🙂

Jeg bare elsker det settet Karoline hadde på seg i dag, jeg liker så godt unike klær, og dette settet  er så nydelig. Det var Kristine som fikk det til 1 års dagen sin for snart 3 år siden, men det er like pent 🙂

kiddie1

kiddie2

Det er i merket Kiddie Korall

Har dere vært på sommeravsluttning enda?

Hva synes du om settet hennes?

Kommentarer
(Lest 123 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , ,

1 thought on “Sommeravsluttning i barnehagen

  1. Nydelig sett da. Ingrid må få noen nye klær i sommer hun også. Jeg glemmer liksom litt at hun ikke er barnehagejente lenger. Så jeg må nok ta meg selv i nakken å kjøpe noen litt “kule” klær til henne. Vi har også vært på avslutning i barnehagen i dag, og små og store har virkelig kosa seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.