#Hjemmeferie, Familieliv, Hverdagen, Personlig

Sommerferien er på hell

Da er vi inne i den siste uken i Juli. For mange er det siste uken i sommerferien for denne gang. Og jeg vet at det er mange som gleder seg til å komme tilbake til rutiner o.l. igjen. Og jeg kjenner på den selv. Jeg liker best hverdager, synes det er er enklest å holde oversikt da. Også liker jeg best temperaturer mellom -5 og + 20. Så for meg har sommeren vært hakket for varm, men neste år tror jeg vi skal investere i et familiebasseng i hagen.

Vi har vært noen småturer i år. En runde i Nordens Ark sammen med svigers og en tur til Foldvik Familiepark er nok to av tingene ungene kommer til å bære med seg lenge. Sånn som de har kost seg. Ellers har de lekt med venner, og vært på mindre turer. Også tror jeg vi har spist over snittet is. Men er det sommer, så er det sommer. (Såeh, det kommer nok til å gå med noen iser til).

Denne uken og neste skal vi bruke på å komme oss inn i rutiner igjen før skole og barnehage. Få ungene i seng til noen lunde vanlige tider, og få fart på ukesmenyene igjen. Og litt sunnere kosthold igjen. Det kjenner jeg at jeg gleder meg til. Det har blitt mye “Kos” de siste ukene. Jeg gleder meg til husmannskost, og masse gode grønnsaker utover høsten.

I dag skal jeg ta med ungene på tur når lillebror skal sove, så kanskje vi finner noen markjordbær som vi kan lage syltetøy av til kveldsmaten.

Neste uke skal fitbiten lades og aktivitetsnivået skal på plass. Håper jeg, akkurat det kommer an på formen.

Denne uken skal jeg begynne planleggingen av barnehage og skoleåret som kommer. Hvordan jeg skal gjøre det kommer jeg tilbake til i et annet innlegg. Men det gjør at vi slipper å bli overrasket når det plutselig er en fridag for ungene.

Alt i alt har vi hatt en fin sommer, og enda er det mange gode sommerdager igjen som skal nytes. Blir nok litt stille her inne frem til hverdagen er på plass. Men følg gjerne med på instagram og snapchat, der er det daglig oppdateringer.

Hvordan har sommerferien din vært?

Kommentarer
(Lest 87 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “Sommerferien er på hell

  1. Så bra at dere har hatt en fin sommer, det er nok litt bedre enn litt for varmt enn bare regn (innrøm det! :p). Vi hadde en fin og varm dag i Oslo før vi tok ferga til Køben og der var vi en langhelg før vi dro videre til Legoland. Vi hadde perfekt parkvær hele ferien, altså regn og overskya. Alle synes det er så bra, men jeg er så himla barnslig og vil ha sol når vi er på ferie. På den positive siden så har vi saumfart hele Legoland til hver eneste cm flere ganger, for Danskene holdt seg nok borte når det var regn i vente. Kun turister som dukka opp. Ferien fortsatte med to uker regn, tilbake på jobb for gubben og da kommer sola. Jippi! Jeg har blitt solbrent på ryggen for første gang siden jeg var 14 (helt seriøst). Her står det to skolesekker klare, en helt ny og en som kanskje trenger en vask. Blir en spennende høst for oss med ny skolestarter 💚

    1. Hehe, jeg synes det er helt ok med overskyet når man skal i parker ol om det ikek er badeland 👍🏼 30 grader og solstek er ukult i kø 🤣 Jajo, kanskje bedre enn regn da 🙂 Men etter jeg fikk ungene tåler jeg varmen så utrolig dårlig og pollenallergien er helt på tur. Men neste år kan jeg bruke allergimedisin igjen 👍🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.