Jobbe hjemmefra,  Klær og tilbehør,  Sponsing og Samarbeid

Sommerfin med Me & I

//Sponsede klær//

2016-04-29 18.36.48

For snart en måned fikk jeg en pakke fra Me & I i posten, og jeg gledet meg stort til å være bloggvenn igjen, men  etter å ha tenkt frem og tilbake, og ha diskutert med en annen blogger som har vært bloggvenn bestemte jeg meg for å stoppe.

Misforstå meg rett, det er fantastisk gode og myke klær, i super kvalitet som tåler vask etter vask og som holder seg i utallige ganger i tørketrommelen. Både fargemessig og fasongen på klærne, og de krymper ikke nevneverdig.

2016-05-04 11.45.55-1

Jeg er virkelig glad i de morsomme fargene og motivene på babyklærne, og barneklærne til Me & I. Og jeg elsker det at klærne til kvinner kan brukes uansett størrelse og fasong på kroppen. Det ser ikke rart ut om du er veldig tynn, eller om du som meg har litt ekstra “junk in the trunk”.

Begge jentene elsker sine kjoler som Lillesøster har på det øverste bildet her. Og storebror fikk en nydelig genser med en astronaut på, men den har jeg ikke rukket å ta bilde av mens den er ren enda 😉

2016-05-13 13.05.41

Me & I

Denne kjolen og thigtsen fra Me & I har raskt blitt et av mine favoritt antrekk, og kjolen kan brukes alene som sommerkjole, eller med fine smykker og pensko så har du selskapskjole. Og det beste er at den er såpass utringet at den kan ammes i 😉

Er dette klær som du liker? Da anbefaler jeg deg å ha en venninnekveld med klesparty, eller ønsker du kanskje en ekstra inntekt? Eller fulltidsjobb som du bestemmer selv? Da søker de etter deg, for de trenger nye selgere.

Liker du klærne til Me & I?

Kommentarer
(Lest 277 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.