Interiør

Sommer’n er på vei

I dag har jeg endelig fått litt sommer i interiøret, og jeg synes det ble så koselig 🙂

rusta

Gerbera blomster 5 kr pr stykk // Telysholder 19.90 pr stk alt fra Rusta. Fatet hadde jeg fra før, og “vasen” er en babysaft flaske 🙂 

rosa lysholder

pink

Med disse billige og enkle små endringene ble det skikkelig sommerlig og søtt. En blomst fikk plass på badet, og jeg synes bare den lille blomsten pyntet skikkelig opp. Deilig med litt endringer i interiøret om sommeren.

Vi har hatt store problemer med nettet i det siste, men i dag kom en installatør for å se på det igjen, så vi får håpe at det er mer stabilt og holder seg stabilt nå 🙂

Endrer du interiør etter årstiden?

Kommentarer
(Lest 168 ganger, 1 Lest i dag)

7 kommentarer

 • Anita Husevåg

  Det ble jo riktig koselig! Elsker at du bruker gjenbruksmaterialer også 😉
  Jeg pleier å endre interiøret litt etter årstid, men nå i år tror jeg jaggu alt fokuset går med på å dyrke baby og fornye huset. Men, jeg skulle nok ha fått friska opp litt med en ny farge i stuen – rødt fra jul passet fint til 17.mai også det, det er ikke det – men jeg er litt lei nå.

  • Fru Jacobsen

   Hehe, greit å ruge baby også ja 🙂 Synes du er effektiv jeg med tanke på at du er høygravid liksom 🙂

 • tina

  Så koslig så fint 🙂 i år bytter vi ikke ut interiøret for sommeren da andre ting står på planen. Ellers så gjær vi det:)

 • FruFarnes

  Endrer alltid etter sesongen, men en ting forblir mesteparten av tiden utenom Julen å det er fargen LILLA <3 Elsker den uansett så Lilla kan aldri ryddes vekk :p

  • Fru Jacobsen

   Hehe, jeg er lt for svak for rosa jeg 😉 Men ja, lilla er også veldig koselig 🙂 Hadde det mye før 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.