Oppskrifter, Prosjekt ny mamma

Sommersalat med kyllingfilet

 

01

Jeg har lenge blitt fristet av Line Merethe på Snap, med deilige salater. Så nå MÅTTE jeg bare lag selv også, og det er så deilig kveldsmat/frokost 🙂 Og på Fredag fikk jeg forespørsel om oppskrift, så da kommer den da  🙂

Ingredienser: 

Salat av valgfri type (Jeg bruker vestfold salat, ruccola, rosso, Frissè)

Mais

Ananas

Agurk

Paprika

Tomater

Fullkorn maccaroni

Ost

Og ca 500 gram kyllingfilet i biter som er stekt i tacokrydder eller sitronpepper

02

Så har jeg på litt dressing. Vi bytter litt på hvilken type, om vi bruker flaske eller disse posene man blander med vann og olje. Det er opptil hver enkelt. Men Creme Fraishe er veldig godt til kylling synes jeg 🙂

Du kan selvfølgelig bytte ut type kjøtt og type krydder med det du selv ønsker 🙂

03

Å drikke til har vi stortsett isvann med sitronskiver…. Nam nam… Der kan man også variere om man vil ha agurker i, vannmelon, fryste jordbær. fryste bringebær, fryste blåbær o.l. kun fantasien som setter grenser 🙂

04

Velbekomme!

Kommentarer
(Lest 339 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , ,

2 thoughts on “Sommersalat med kyllingfilet

  1. Så utrolig godt det så ut! Er utrolig lenge siden jeg har laga pasta/kyllingsalat, så det får jeg ha på menyen snart. Takk for tips 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.