Spar penger på julegaveshoppingen med Sparpedia

// Annonse //

Som mor til fire og hjemmemamma så er jeg i overkant interessert i å spare noen kroner her og der. Og da spesielt i perioder hvor det går mye penger ut generelt. Du vet, skole og barnehage start når ALLE trenge nye klær etter å ha spist “vokse-frø” hele sommeren. Vinteren når ALLE må ha nye vinterdresser, skiutstyr og for ikke å glemme JULEGAVER! Hjelpes.

Jeg suger til meg tips og råd ang sparing hele året, og har fått noen smarte ideer oppigjennom. Men så ble jeg kontaktet av Sparpedia. De lurte på om jeg ville hjelpe dem å spre ordet om at de kan hjelpe til med å spare penger. Da var jeg ikke sen om å være med. For dette er noe ALLE kan trenge fra tid til annen. Plutselig ryker bilen, vaskemaskinen eller oppvaskaskinen. Da hender det at man må leve litt sparsommelig en stund, for det er ikke alle som har en god buffer.

Sparpedia

Nå går vi inn i den siste shopping uken før jul. Skal du bestille julegaver på nett må det gjøres innen Fredag 16. Desember for å få det innen jul. Jeg handler ALLE julegaver på nett, fordi jeg synes det er mye mer praktisk å få julegavene på posten enn å fly rundt i timesvis i butikker. Bare tanken på å gå på shoppingsenter i julestria gjør meg stressa, svett og uvel. Og legg til fire barn og mann i tillegg da, som gjerne vil ut derfra allerede før de kommer inn.

Ja, takk til netthandel!

Når man handler på nettet er det også stadig noen gode rabatter ute å går, kanskje er det noen prosenter avslag pr bestilling? Eller fri frakt? “Alle monner drar, sa musa og tisset i havet”, sa en gang en klok dame jeg kjente. Og på Sparpedia finner du masse slike fine rabatter som er gode å ha med seg i juelgaveshoppingen.

Du finner rabatter og tilbud hos blant annet CDON, Ellos, BikBok og mange flere. Jeg har selv brukt disse nettbutikkene til julehandling i år, og det er godt å si at jeg er helt ferdig for i år.

Fullstendig oversikt over alle butikkene som de har rabattkoder til finner du inne hos Sparpedia.

Sparetips!

Er du ferdig med dine julegaver? Og vil lære deg måter å spare på? Da kan jeg anbefale å lese noen av tipsene dems. Her er det mange lure måter å spare noen kroner på.

Til slutt vil jeg komme med tre tips til enkel sparing fra meg: 

* Legg en femmer eller tier på en sparebøsse HVER dag. Gjerne på en som ikke kan åpnes uten å bli ødelagt. 10 kr dagen blir 3650 kr på et år 🙂

* Kjøp gaver til barnebursdager og andre bursdager, og sammenkomster på tilbud gjennom året. Legg det i en eske eller pose og ta frem det du trenger. Bursdag eller julegaver du ikke bruker selv kan også legges her enn å bytte de. Økonom Silje Sandmel gjør det samme 😉

* Begrens inntaket av søtsaker i hverdagen, Begrens røykingen og snusingen. Det er MYE penger å spare på bare å kutte ned og ikke kutte helt ut. (Selv om røyken/snusen absolutt burde kuttes helt med tanke på helsen;)  ).

Hva er ditt beste sparetips? Har du hørt om Sparpedia?

Kommentarer
(Lest 116 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “Spar penger på julegaveshoppingen med Sparpedia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.