Mammatips,  Samfunn,  Shopping

Spare penger, kjøp gavene på salg

I går la jeg ut en snap hvor jeg viste at jeg hadde hamstret inn kalenderposer til ungene for bare 5 kr pr pakke. Vanligvis koster en pakke med 24 poser fra 40 kroner og oppover. Og med fire barn blir det en skikkelig unødvendig kostnad. Og det kan fort bli dyrt om f.eks en pose eller eske går i stykker. Så da kjøpte jeg en haug slik at jeg bare kan bytte ut underveis.

Jeg har enda ikke bestemt meg 100% om jeg skal gi pakkekalender i år. Men da har jeg neste år når minstemann forstår mer. Og til 5 kr pakken er det absolutt innafor. Og om jeg skal lage finner jeg gavene på salg. Der kan du spare penger, masse penger.

spare penger, gaver

Med barn i barnehage og barneskole kommer det barnebursdager. Og med 20 – 22 stk i hver klasse, og ca 10 i gruppen i bhg blir det fort MYE penger som flyr ut gjennom året om man skal handle gaven dagen før bursdagen. Så jeg bruker Januarsalget og sider som www.havaristen.no til å handle inn gavene på salg. På denne måten får jeg mer ut av pengene. I denne boksen har jeg vel handlet inn for ca 1 år, for rundt 500 kr.

Jeg bruker også havaristen gjennom året til bursdagsgaver, julegaver ol. Jeg har meldt meg på nyhetsbrevet dems og får beskjed når de får nye varepartier inn. Og de har så masse fint, og mange ganger ting man egentlig kun får tak i på tax-free feks. Da kan jeg spare penger, og allikevel få flotte gaver.

I tillegg bruker jeg Januarsalgene flittig. Så pr nå er jeg ferdig med 90% av julegavene. Har kun egne barn, mannen og svigers igjen. Og det er slikt jeg tar gjennom året om jeg kommer over knakende gode tilbud.

Kjøper du gavene på salg?

Kommentarer
(Lest 335 ganger, 1 Lest i dag)

13 kommentarer

 • Linn // FruBevershverdag som daglig leder i familien O.j.

  Jeg har en kommode full av gaver, klare til å gis bort!
  Aldertilpasset, så alle guttene har noe å gi, dersom de plutselig blir bedt i bursdag etc og jeg ikke gidder å gå ut for å lete etter den perfekte gave. Tommel opp for å handle på salg! Smart!

  Her gjenbrukes jeg brune papirposer (av den litt tykkere sorten) år etter år til julekalendere, har en del ekstra for det ødelegges alltid none i iveren etter å pakke opp. Jeg skal absolutt ha pakkekalender i år – til de fire største. Det er jo så stas! Og jeg storkoser meg med å lage.

 • Monica BJ

  Takk for tips! Det er først i år det har vært barnebursdager for Miriams aldersgruppe og med prisgrensa de har i barnehagen ( og kanskje heldigvis at de har det), så er det neimen ikke lett å finne gaver! Men denna nettsiden hadde jo mye fint som er innafor =)

 • silveryew

  Det kommer litt an paa hva det er jeg skal kjoepe. Jeg tar mye spoerreundersoekelser etc. og sparer opp poeng med Clubcard, Nectar or Advantage Card (a la Trumf) of bruker opp det til julegaver, for jeg kjoeper kun ting de oensker seg og det er ikke alltid paa salg, men maa kjoepes naermere jul. MEN! Jeg kjoeper alltid julepapir, baand, teip og julekort paa salg i januar ^_^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.