Barn,  Familieliv,  Hverdagen,  Kropp, Kosthold og Velvære,  Prosjekt ny mamma

Sportydag og 4 åring i hus

I natt har selvfølgelig Karoline vært våken hver time i løpet av natten, og jeg som virkelig trengte en god natt søvn til min spennende dag med flotte damer.

For i dag hadde jeg “Sportydag” med Team Sportysara, denne dagen har jeg gledet meg stort til. Men pga ulike grunner har den blitt utsatt noen ganger, men nå fikk vi endelig til å møtes. Og for noen fyrverkeri av damer er det lenge siden jeg har sett. Denne dagen med

Jeg startet dagen med en Coaching time med herlige og sprudlende Anita fra Oppsnakk.   Makan til blid og positiv dame skal du leite lenge etter, også er hun ikke redd for å spøke litt og ha det gøy selv med nye mennesker tilstede. Hun lærte meg noen fantastiske nye tenkemåter og jeg kjenner allerede at noe av stresset har flyttet fra skulderene mine, så nå gjelder det kun å holde det fokuset da, og ikke spille at thriller filmer i hodet til en hver tid 🙂

Mens vi skravlet, så laget Therese som eier SportySara, og Kristin som driver KB Ernæring. To fantastiske damer med masse godt humør, og som er gode som dagen er lang. Siden Kristine hadde bursdag fikk hun nugatti på skiva, og da følte jeg selv at jeg kanskje “bæsje på leggen” rett foran en ernæringsfysiolog, men bursdag er bursdag, sant? Alle tre damene er enkle å snakke med, og skravla gikk i et sett 🙂 Kjempe gøy!!

sporty1

sporty2

Bildet tatt av Kristin. 

Vi fikk servert nydelig kyllingsalat, med avokado i. Det var første gang jeg smakte på og det var faktisk kjempe godt (Y) Vet ikke hvorfor jeg ikke har smakt det før, for det er noe jeg har hatt lyst til å smake på. Men, nå er det smakt og nå skal det spises flere ganger 🙂 Fikk en lur frokost/lunsj ide fra Kristin som skal prøves ut.

Etter lunsjen fikk jeg et treningsoutfit, av Therese bak den flotte butikken SportySara. Der finner du virkelig ALT du trenger av treningtøy og en hel haug du kanskje ikke trenger, men allikevel MÅ ha fordi det er så lekkert. Jeg har allerede sett meg ut masse fint som jeg skal klikke hjem etterhvert, og jaggu følte selv denne fruen, med for mange kilo på kroppen, seg helt fenomenal og for å overbevise meg selv at jeg hadde lært noe av Anita under dagens coatching time gikk jeg med de nye klærne på UTE, sammen med Kristin og jeg følte meg like fin!! Jupp, det funker å kontrollere tankene, det er bare så mye lettere å ikke gjøre det 😛

sporty4

Bildet er tatt av vår ferske 4 åring <3 

Så gikk jeg og Kristin oss en lang tur, og fy søren!! det var digg å få gått en tur ute i høst stormen, med godt tempo hele veien. Hvorfor har jeg ikke en treningsvenninne i nærheten så jeg kan få gjort dette en gang eller to i uken? Det var en skikkelig godfølelse tur. Og når vi kom inn igjen så var vi godslitne 🙂

Haha, der synes på mor at hun gar vært ute i høststormen og gått en time 😛

sporty3

For en herlig gjeng, og jeg håper virkelig at jeg treffer dem alle igjen, for dette var damer jeg virkelig kom godt overens med 🙂

Tusen takk for en flott dag, god lunsj, gode tips/råd/veiledning og herlig treningsantrekk 🙂

Når damene hadde reist bar det til barnehagen for å hente Kristian og en tur på Burger King, det er der barna vil ha middag fra på bursdager, og det er helt innenfor synes jeg 🙂 Så ble det lekebutikken etterpå så Kristine kunne velge seg ut en gave, for hun ble 4 år i dag. Vakre lille jenta vår er 4 år. Så fort den tiden har gått!! Synes hun akkurat ble født liksom 🙂

meg

4 år siden, super sliten og lykkelig <3

Gratulerer med dagen, jenta vår. Elsker deg høyere enn himmelen 🙂

Kommentarer
(Lest 71 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.