Jobbe hjemmefra

Start et nytt år med Me & I

I hele høst har jeg vært så heldig at jeg har fått ha et samarbeid med Me & I her på bloggen. Og jeg har virkelig fått kjenne på kvaliteten og hva klærne tåler av vask og slitasje. Og jeg er mektig imponert over det jeg har funnet ut. Og ikke minst er jeg mektig imponert over at det finnes klær som min høysensitive datter ELSKER å ha på, det har jeg ikke funnet andre steder.

mei1

28. Januar slipper de en ny kolleksjon, og siden etterspørselen har vokst mye i høst trenger de flere selgere. Og det må jo være den perfekte jobben i permisjonstiden, om du ønsker å gå ned i stilling eller om du trenger en ekstra jobb? Ta en titt på denne videoen så kan du  selv  se hvor koselig det kan være på et Me & I treff:

Jeg har  selv hatt et Me & I treff og det var super koselig. Og jeg har vært så heldig å få møte flere av selgerne dems og de er  bare så skjønne og i møte kommende. Man blir liksom tatt inn i varmen med en gang 🙂 Kjempe herlig.

Jeg skulle selv gjerne jobbet med dette, men fordi jeg ikke har førerkort så begrenser det seg litt av seg selv  😉 Men jeg er utrolig glad for at jeg har fått sjansen til å være med som blogger for dem denne sesongen.

me3

Som sagt starter en ny sesong med Me & I 28. Januar og pga etterspørselen trenger de flere selgere og salgsteam rundt om kring, spesielt er det Akershus, Rogaland og Agder som trenger flere selgere, men ALLE som vil være med på å gjøre dette til noe stort i Norge er velkomne til å være med. Bare trykk deg inn her og send inn en søknad, og vips er du ny selger. Skriv gjerne i søknaden at du har lest dette på min blogg, ved å legge inn navnet på bloggen: FRU JACOBSEN når du søker.

2014-10-27 14.05.55

Ikke nøl med å sende inn en søknad, og kjenner du noen som bor i Akershus, Rogaland eller Agder så del gjerne dette innlegget med dem 🙂 

Kommentarer
(Lest 70 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.