Barneklær og utstyr,  Sponsing og Samarbeid

Stripete glede hos Polarn O. Pyret

// I Samarbeid med Polarn O. Pyret //

Pop_originals_popularitems_

Denne uken kommer det nye striper i Polarn O. Pyret kolleksjonen. Jeg personlig elsker klærne fra P O.P, de er myke, god kvalitet og de er lette å bevege seg i. Også er de en av de få klærne som er relativt gode i størrelsen slik at små lubne babylår ikke blir klemt fast.

Med en gang var jeg litt skeptisk til stripene, det skal jeg innrømme, men nå som jeg har hatt det på ungene noen ganger så blir jeg bare sjarmert av dem, og jeg synes klærne er festlige og gode.

Jentene har fått hvert sitt av det blå skjørtet med de røde kaninene, jeg synes det er så herlig kombinasjon, og det kan like fint brukes i barnehagen som det kan i bursdag, og noe som er veldig viktig for meg er at klærne tåler x-antall vask uten å bli falmet og ute av form da barn har en tendens til å få favoritt klær og da kan det vaskes omtrent daglig. For det er ikke  til å legge skjul på at en 2 åring søler greit mye 😛

Jeg skulle gjerne hatt hele kolleksjonen liggende i skapene til ungene, og gjerne hatt en baby til å kle opp også 😉

Det at klærne er laget av 100% økologisk bomull er bare et suuuper pluss og verdt å betale litt ekstra for.

Litt fakta om den nye kolleksjonen: 

Polarn O. Pyret designet sin første stripete genser i 1976 og har siden jobbet etter samme tanke: Barn trenger klær som passer til lek. For Polarn O. Pyret betyr det klær som lar barn være barn, som er myke og gode å leke i og som passer for hverdag og fest og all slags vær! Nå kommer verdens fineste striper i en ny og kreativ P O. P Originals-kolleksjonen med morsomme detaljer! Den nye stripete P O. P Originals-kolleksjonen har tatt utgangspunktet i de populære klassikerne, men kommer med nye morsomme detaljer. Kolleksjonen inneholder plagg som bodyer og kjoler med hjertemotiver, søte luer med kaninører og sparkedresser med kaninmotiv i 100% økologisk bomull.

Polarn O. Pyret 1976 vs. Polarn O. Pyret 2015: 

P O. P 1976 kolleksjonen. Bildet er lånt her. 

003_141111-12_PoP_89827

001_141111-12_PoP_0062

Polarn O.Pyret 2015 🙂

Ønsker du deg også noe fra den nye kolleksjonen? Da kan du besøke en Polarn O. Pyret butikk nær deg, eller du kan klikke deg inn her, og nå får du 20% på ditt kjøp om du kjøper 3 plagg fra Original Stripes serien 🙂

10540744_899555250097314_6372365038818371861_n

Følg gjerne Polarn O. Pyret på facebook så får du med deg alle nyheter, konkurranser og gode tilbud 🙂

Kommentarer
(Lest 72 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.