Sukkersøtt uten rosa

Jeg har vært veldig glad i rosa til mine jenter, men i det siste har jeg kjent på at jeg er egentlig skikkelig lei av rosa klær til jenter. Men jeg hadde liksom en sånn greie for meg at jeg måtte ha RÅSA for at de skulle være små sukkersøte snupper. Men må man det??

Jeg er veldig glad i delikate farger, og det rosa har vel blitt mere til fordi handelsstanden har laget det slik at jenter er rosa og gutter er blå, men slik må det da ikke være?

Når Kristine ble født fikk jeg en nydelig body fra Newbie serien til Kappahl, og det var det første og eneste plagget jeg eide i den serien. Og når Karoline ble født fikk jeg en body til henne når hun ble født, og så fikk hun verdens nydeligste sett når hun ble 1 år av ei god venninne i newbie serien, og jeg var solgt.

rp_k2-482x724.jpg

rp_k1-482x724.jpg

Til familiebursdagen så fikk hun et nytt sett som hun skal ha på seg på 2 års dagen sin. Og jeg gleder meg som en liten unge til å ta det på henne. Og i går var jeg avgårde for å bytte noen klær hun fikk som var for små, og det ble selvfølgelig enda mer newbie.

2015-03-26 11.03.55

Newbie er fantastisk nydelige klær, som er nøytrale og sarte i fargene. De er utrolig søte, og de er myke og gode. Så jeg gleder meg stort til å kle opp Karoline i sommer med disse herlige plaggene. Og det er ikke RÅSA!!! Endelig sukkersøte prinsesseklær i jordnære og gode farger.

Guttene sin kolleksjon er også nydelige, så jeg håper egentlig at vi får en gutt til før vi gir oss med baby fabrikken stenger 😉

Og er  du like glad i Newbie serien som meg, anbefaler jeg deg å gå inn på konkurransen min der du kan vinne Newbie Home Edition produkter.

Så er du en av de som venter  jente, og er “allergisk” mot rosa, kan jeg absolutt anbefale denne serien 🙂

Kommentarer
(Lest 84 ganger, 1 Lest i dag)

4 thoughts on “Sukkersøtt uten rosa

  1. Ååh, er litt trist for at jeg ikke kledde opp lillebror i newbie når jeg hadde sjansen… Men jeg hadde ikke shoppedilla, jeg bare så meg ut en bukse og en genser, og det ble han superfin i. Fikk dårlig samvittighet fordi jeg kjøpte SÅ dyre klær, kunne funnet noe annet til halvparten av prisen, men sånn er jeg 😉 De ble godt brukt, så da er det greit 🙂 Når det gjelder rosa, så har ikke det vært gjengangeren her. Var en stund hun spurte etter rosa, og da reiv jeg meg i håret og lurte på hvorfor hun ikke hadde rosa klær! Det går mest i blått og lilla, hun er finere i de fargene enn rosatoner (helt fra fødselen av). Gul, lilla og blå! Nå skal hun bare ha turkise/blå klær, og da kjenner jeg at jeg er glad. Men på en annen side, har hun VOKST AV SEG ROSA? blitt så stor?

  2. Her har vi vært så heldige at vi har arva nesten alt av klær, så jeg har liksom ikke helt fått bestemme fargen selv.. hehe.. Men jeg er kjempefornøyd med alt vi har arvet, og det er i alle mulige farger, så her går det ikke bare i rosa.. hehe..

  3. Må innrømme at jeg bruker en del rosa klær på snuppene mine av rent praktiske årsaker. Det er lett og mixe og matche med ting vi arver – som ofte er rosa. Men min yngste har veldig klarblå øyne, som kommer veldig fint fram når hun har blå klær på, og eldstejenta er litt røff og tøff type som ofte ser ekstra kul ut i gutteklær, så… Det som er aller mest spennende er ofte hvordan pappa’n setter sammen antrekk jeg over hodet ikke hadde tenkt på.
    Men når det er sagt så <3 jeg Newbie serien til Kapahl. Høygravide veninner er en SUPER anledineg til å handle mer av de nydelige klærne, nå som mine jegnter er for store 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.