Summer Lane og ny favoritt i klesskapet

 

//Sponsede klær//
11091346_10155354460980302_290918499053837965_n

I morgen 25. Mars slippes Me & I sin Limited Edition denne sesongen som heter Summer Lane. Nydelige klær i sommervarmen, og jeg kjenner at jeg er super nysgjerrig på den. Med limited edition så er det kun noen få plagg i hver størrelse så her må man virkelig sikre seg så fort som mulig for etter det jeg har hørt er denne kolleksjonen fantastisk myk og god, og dette blir herlige klær når våren blir varmere og sommeren tar over. Dette er min soleklare favoritt: Jumpsuit 🙂

På Lørdagen før jeg fikk den triste beskjeden , stod jeg å ordnet meg og jeg hadde bestemt meg for at den nye kjolen fra Me & I skulle bli min selskapskjole, og med de rette smykkene ble den nettopp det.

2015-03-21 13.23.16

2015-03-21 13.22.44

2015-03-21 13.22.18

2015-03-21 13.22.00

Ville jeg piffet den opp enda mer kunne jeg hatt en hvit, blå eller kaki bolero til, hvite, blå eller kaki sko og clutch i en matchende farge med  litt perler og strass på. Om du vil gjøre det ekstra fritidskjole så kan du ha lave stoffsko eller blondesko og en collegejakke til f.eks.

Denne kjolen blir sommerens favoritt og jeg kommer garantert til å vise flere stiler med den.

Jeg digger at den går gått opp under armen slik at man slipper at det “tyter” fordi både kjole og bh klemmer på det ekstra flesket som er der og at det er lommer på den. For med en smokkejente på 2 år med så er det greit å ha et sted å gjemme den. Og splittene på siden gjør den ekstra detaljen. Jeg fikk utrolig mye skryt av kjolen min på Lørdag, så skal du ha en Maxi kjole i sommer burde du bestille denne 🙂 Du kan enten arrangere venninnekveld eller du kan bestille den direkte fra selger.

Hva synes du om kjolen?

Kommentarer
(Lest 52 ganger, 1 Lest i dag)

One thought on “Summer Lane og ny favoritt i klesskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.