Blogg og Teknikk

Sykdom, terminen nærmer seg og nominasjon

God kveld i stuen 🙂

2016-01-07 16.31.31

Her har den siste uken bare flydd av gårde på en måte, men gått sinssykt sakte på en annen. Onsdag forrige uke skulle vi holde mellomste hjemme bare fordi det var så hinsides kaldt, og ingen av oss hadde lyst på en tur ut i -16. Men innen kl 9.30 lå hun som en slakt på sofaen, og innen kl 15.00 hostet vi som kolspasienter alle sammen.

Jeg trodde det hadde med at vi fyrte i ovnen og forbannet vedovnen opp og ned. Dagen etter var det minstefrøkna sin tur, og utover kvelden også mannen og storebror sin. 40 i feber, vondt i muskler og ledd, også denne infernalske hosten da.

2016-01-07 15.22.13

Kan si det sånn at tårene har sittet løst hos en meget høygravid frue den siste uken ja, og livredd at en fødsel skulle starte på et tidspunkt  som passet minst mulig. I dag er det en uke siden siste startet og endelig ser det ut som formen er bedre på samtlige, bortsett fra denne hosten som holder oss våkne hele døgnet. Man blir jo gal av mindre, og for min del kjennes det ut som om jeg skal hoste denne babyen ut og ikke føde den 😉

Midt oppi dette fikk jeg en hyggelig mail, fra Saleduck om at jeg er nominert til årets Mammablogger 🙂 så om du vil glede en høygravid frue som bare går å venter på at en fødsel skal skje, så gå gjerne inn på linken for å stemme på meg 🙂

2016-01-14 07.45.41

Jeg kjenner jeg er MEGET utålmodig nå, og jeg gleder meg stort til jeg hører hva de sier på neste kontroll, håper det er gode nyheter og at jeg slipper å gå så veldig mye lenger nå. Det er en ganske stor baby, så jeg skal innrømme at jeg er livredd for babyen skal bli diger til termin, og med de smertene jeg går med daglig pga babyen presser på det ene prolapset mitt er ganske uutholdelige.

Så nå skal det bli godt å få tilbake kroppen sin, så det går an å sove godt (evig optimist med tanke på sovebaby), og at man skal kunne ta på seg sokkene uten at man føler at man har løpt maraton 😉

Nå skal jeg snart legge meg på sofaen, og der tror jeg at jeg blir i kveld med en serie eller noe på viaplay 😉

For å få med deg når fødselen er i gang, så følg meg gjerne på facebook, instagram og snapchat: (frujacobsenno). 

Husk å gå inn å stemme på din favorittblogger, og kanskje finner du en ny favoritt blant de nominerte?

Kommentarer
(Lest 238 ganger, 1 Lest i dag)

3 kommentarer

 • Linda Hagen

  Lykke til med fødselen og hold dere friske! Stort barn går bra det altså. Bare de kommer med bakhodet først er det greit. En liten baby som er en stjernekikker er ikke bare bare. Hadde en sånn, og han var bare 4160 gram. De tre siste var 5000 g, og mye lettere å få ut 🙂
  Tvi Tvi!
  Du ser strålende ut!

 • Louise

  Jeg følger spent med jeg altså. Dette har vært en stri uke for deg, og jeg har virkelig hatt medfølelse til tusen. Nå er han like rundt hjørnet og familien er på beina igjen.
  Linda: 5 kgs unger??? Herregud, hva er det du eter? Gropulver? He he he?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.