Takk for 2015, velkommen 2016

2016

Da er vi endelig kommet til 2016! Så godt nyttår til alle dere der ute som følger med meg her inne i min lille boble.

2016 har mye å by på i år, med helt blanke ark og mange fargestifter til så vi kan fargelegge mange nye eventyr. Vi får et nytt familiemedlem og jeg blir hele TRETTI år!!!  Som regel har jeg drøssevis av nyttårsforsetter, i år har jeg egentlig bare et, og det starter ikke med full effekt før i Mars. Først skal jeg føde og ha en rolig barseltid, og som jeg gleder meg til å få han ut nå, selv om fødselsangsten gjør seg mer og mer gjeldende for hver dag som går 🙂

Men jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som firebarnsmor, og jeg gleder meg til å ta fatt på #prosjektnymamma igjen. Etter tre svangerskap med svangerskapsdiabetes så MÅ jeg komme meg i form igjen og komme under grensen for overvektig. Og det er egentlig det eneste forsettet mitt i år. Komme under den grensen.

2015-12-31 18.43.32

I dag er jeg “innenfor” terminen med mine 37 uker, og jeg må si at redebyggingsgenet virkelig har kicket inn, og ikke minst ulvehungeren. Jeg tror jeg kunne spist middag hver time døgnet igjennom. Spiser man seg opp før fødsel og amming? Husker ikke fra de andre 😛

Men i går hadde vi deilig kalkun, og koste oss bare her hjemme, for det var i grunnen kun det jeg orket. For med denne magen er det lite søvn og da er det godt å kunne ta ting i eget tempo.

2015-12-31 20.32.51

Ungene var ute å tente stjerneskudd med pappaen, og storkoste seg. Og det snødde masse tidlig på kvelden, men innen midnatt var den regnet vekk igjen 🙁 Og det var skikkelig tåkete her, så det eneste vi så av rakettene var at det lyste bak tåken 😛 Så dårlig med noen flotte rakettbilder her i år gitt.

Nå gleder jeg meg bare til å ta fatt på 2016 og alt det kommende året har å by på, men først skal jeg nyte de siste ukene (dagene?) med baby i magen og bare slappe av.

Følg meg gjerne på instagram (@frujacobsenno) og på snap: frujacobsenno for å få litt mer “inside” information om hva vi bedriver dagene med, for det er ikke hver dag jeg orker å dra frem bloggen om dagen 🙂

Ha et supert 2016, håper du fortsetter å følge meg 🙂

Kommentarer
(Lest 180 ganger, 1 Lest i dag)

5 thoughts on “Takk for 2015, velkommen 2016

  1. Lykke til med baby, som fire barns mamma og med prosjektet ditt! Og det er greit med rolig nyttårsaften, ofte er det også de man faktisk husker i ettertid ?
    Jeg klarte mitt prosjekt “finne tilbake til meg selv” 6 mnd etter fødselen! Og i desember i fjord var jeg i bedre form enn noen gang! Men så kom sommeren og jeg har gått opp 10 kg siden august….. så nå starter jeg nytt prosjekt igjen 😉

  2. Godt nyttår til deg og dine! Ser du har masse å se frem til, og det går fort til babyen kommer 🙂 Lykke til med alt som kommer!
    Misunner deg litt, for her har minsten blitt 6mnd, og er i ferd med å utforske verden. Savner allerede den bittelille babyen min <3 Nesten litt vemodig at det ikke blir flere babyer her i huset.

  3. Det var min nyttårsaften også, de var mest sammen med pappa. Håper hun største får gode minner, hun snakket enda om det i dag, så da håper jeg det. Hun fikk med seg at det ble gressbrann og særlig at det var JEG som vekte henne kl 00 (jeg trodde hun var våken jeg ?). Jeg var bare gravid en gang jul/nyttår og med langt mindre mage, og jeg var så skuffa over at jeg ikke fikk i meg noe pga oppblåsthet, men det forsvant da. Spiste en del etter halvveis? hadde vel ikke så mye matlyst før fødsel, men jeg hadde matlyst for meg selv og 4 babyer når jeg ammet. Ikke rart jeg bare este ut ? Har hørt man må stå på litt for å holde på normalvekta ved flergangssvangerskap… Så du er smart som setter deg fornuftige mål ? Lykke til, og husk at fødselen er forholdsvis raskt over når du tenker på hvor lang tid ting kan ta- og plutselig er han i armene dine. Da trenger du ikke tenke på det noe mer ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.