Notice: Trying to get property of non-object in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Aktiviteter for barn,  Barn,  Barn og utvikling

Teknisk museum

Når jeg jobbet som Barne og ungdomsarbeider hørte jeg stadig om familier som var innom teknisk museum i helger og ferier. Og de syntes det var SÅ gøy. Så når vi først var i Oslo på Torsdagen så tok vi oss en tur innom, og det var faktisk like gøy og spennende for 2 åringen som det var for mamma og pappa. Han på 4 elsket at det var lov å kjenne og plukke på det meste der inne.

t1

Mammaen syntes at helse delen var den mest spennende med sykesenger fra 60 tallet, sykehusprest uniform og kroppsdeler på sprit. Jada, jeg har helt siden jeg var bitte liten vært fasinert av kroppsdeler på sprit for å se hvordan det ser ut på innsiden.

t2

Ungene likte best den delen der man kan gjøre masse forskjellig, se på seg selv med varmekameraer, høre hjerteslag, lage vind. pumpe bobler i ulike oljer, pumpe vann konkurranser o.l De fikk virkelig brukt seg der inne ja, så vi skal absolutt tilbake.

t3

Pappaen og storebror synes at etasjen med biler og fly var den beste. Var litt nedtur at det ikke var guidet tur i det store passasjerflyet, men de fikk se masse allikevel. Politibilen er den de brukte i Olsenbanden filmene.

Det er gode muligheter til å komme seg frem med vogn og det er heiser for de som ikke orker å gå alle trappene. Så her er det lagt tilrette for alle mennesker. Det er også stellerom både ved dametoalettet og herre toalettet.

Det er også muligheter for å spise der og du kan velge mellom sunne og usunne retter. Det er alt fra salat og fruktbeger til hamburger og chips. De har fesrkpresset juice og smoothier eller du kan gå for brus eller en boks med Kuli.

Prisene er heller ikke så verst for et besøk. Vi betalte 250 kr. Koster 100 kr pr voksen og 50 kr pr barn fra 4 år og opp til 17 år. Da har du tilgang til alt. Maten koster ekstra da 🙂

Har du vært på Teknisk Museum?

Kommentarer
(Lest 71 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.