TFK i mitt ❤

Dere som har fulgt meg gjennom alle tre barna, har sikkert fått med dere at jeg har testet en del vogner som finnes ute i vognjungelen. Og egentlig aldri funnet den ultimate vognen som jeg har hatt lyst til å beholde lenge.

Når vi ventet på Lillesøster kjøpte vi en TFK Joggster twist og jeg elsket den, men så var det en stor bakdel at jeg ikke kunne ha henne mot meg i sportsdelen, så vi byttet den ut med Basson baby Street (ikke noe for en hjemmemamma som går i skogen), og så en emmaljunga edge duo. En DIGER vogn som er fantastisk god å trille, men når jeg satte på sportsdelen husket jeg hvorfor jeg pleier å selge den unna. Den er udugelig som sportsvogn også synes jeg ikke de er noe særlig pene som sportsvogn.

Så jeg solgte den igjen på Søndag, på mandag var den mest slitsomme dagen i frøknas 7 mnd lange liv, for hun er vant med å sove ute i vogn på dagen, og vi stod uten vogn. Og å sove inne med to aktive storesøsken er ikke lett. Så jeg satt å vugget og ammet henne mens jeg trålet nettet etter en TFK, samtidig som jeg spurte venner på facebook om hvem jeg burde velge av den og OTH.

Valget ble ganske lett og vi endte på en 2013 modell TFK Joggster twist i fargen Carbo Chocolate. Og jeg er virkelig nyforelsket, fargen er grådig lekker, så nå er det bare å ønske seg ny stelleveske til jul 🙂

Her kommer noen bilder av herligheten ❤

tfk1

tfk2

tfk3

Det fulgte med bag også, men det ble så trangt oppi den for henne når hun skulle sove på dagen i dag. Når vinterpose og lue skulle på så i kveld byttet jeg til sportsdelen. Så blir spennende å se om hun liker den. Som dere ser på hjulene har vi allerede vært ute å testet den i gjørme 🙂

Nå skal jeg bare få bestilt meg fotposen til den den slik at den blir enda lunere når det blåser :=)

Hvordan vogn har du til dine barn? Har du testet noen flere vogner i vognjungelen?

Husk å følge meg på facebooksiden min og på instagram @frujacobsencom for å få med deg alle oppdateringer 🙂 

Kommentarer
(Lest 249 ganger, 1 Lest i dag)

4 thoughts on “TFK i mitt ❤

  1. Jeg har også testet ut endel vogner i min mammatid. Denne gangen går vi for Bugaboo (siden jeg har ønsket meg sånn vogn siden Ingrid var liten. hehe. Men jeg er også veldig glad i Emmaljunga. Jeg SKAL ha barnet vendt mot meg, så TFK blir brukt som sovevogn i barnehagen. Men, jeg liker den også altså, absolutt, men den fungerer best som sovevogn. Minsten vil nok også få den som sovevogn i barnehagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.