#Tiaratirsdag

#Tiaratirsdag : Dronning, rett på krona di

For noen måneder siden begynte det i det små med at flotte Anne Sudmann delte et innlegg om #tiaratirsdag. Noe om opprinnelig var for en skoleklasse i ungdomsskolen. Og dette var en idè som lett kunne brukes i SOME. Og det har virkelig tatt av. Og jeg skal innrømme at dette er min favoritt dag i hele uken på sosiale medier.

Alle disse flotte damene som retter på tiaraen sin, og tør å snakke positivt om seg selv. Gi blanke i janteloven, og virkelig skryte av det de får til. Og nydelige Anne deler innlegget videre så flere får se. Nå er det blitt så mange som er med at hun faktisk må bruke flere dager på å reposte. Hvor bra er ikke det?

#Tiaratirsdag trengs virkelig!


For vi trenger en slik dag i dagens SOME. For fokuset er fortsatt alt for mye på det perfekte. Alt skal være på stell, alt skal se nydelig ut. Mens på #tiaratisdag så er det så herlig befriende å kunne skryte av at man har tatt hensyn til kroppen og ligget på sofaen, eller at man er stolt av hengemage og hengepupper for det betyr at du har båret frem barn. Og vi er da alle stolte av barna? Hvorfor ikke være stolt av at kroppen din har klart å lage de og at endringene i kroppen er bevis på at kroppen virker, og at den får til?

#tiaratirsdag

Jeg har tatt et bevisst valg etter jeg ble kjent med Anne og hennes #tiaratirsdag, jeg har sluttet å følge kontoer som jeg ikke føler er bra for meg. Kontoer som kun fronter perfeksjonisme, som kun deler de babyrosa dagene. Som har perfekte kropper etter svangerskap og mener det er normalen. Jeg følger heller de som gir meg noe tilbake. Som gir meg motivasjon, glede og inspirasjon. Og #tiaratirsdag er med på å fronte slike flotte kontoer.

Tiaratirsdag på bloggen og sosiale medier

Så hver Tirsdag fremover kommer jeg til å dele HVA jeg er stolt av den tisdagen og ikke minst EN flott konto som for meg er inspirasjon og som jeg mener du burde følge.

Dagens #tiaratisdag fra meg er at jeg er stolt av at jeg endelig er åpen om angsten og mine utfordringer. For om bare en eneste en føler seg mindre alene, eller at de kan finne måter å ha en bedre livskvalitet på så er det verdt det.

#tiaratisdag

Men som flotte @happyfit_toini sier: Til de som FAKER at de er usynlig syke! Bare for å øke følgertall, få sponsing og vokse i sosiale medier. Skam dere! Det er ikke kult å være syk, hverken synlig eller usynlig. Og at dere harselerer med det, og leker med noe som for andre er en realitet. Det er så ugreit som det kan bli. Men som de sier Karma er en bitch og hun biter tilbake med dobbel styrke.

Dagens #Tiaratirsdag-fremsnakk.

Dagens #tiaratisdag konto fra meg er @knoftig. Ei dame jeg har fulgt i mange år. Som virkelig har reist seg opp som en fønixfugl. Hun er rå på inspirasjon, motivasjon og er ei dame med bena godt plantet på jorden. Den dama er badass, og jeg digger at hun er så åpen. Og at hun viser alle haters der ute at hun kan stå på sine egne ben, UTEN å tråkke noen andre ned i søla på veien. Og det eneste som skjer når man prøve å holde henne nede er at hun reiser seg 100 ganger sterkere.

Hva er du stolt av på #tiaratirsdag?

Kommentarer
(Lest 223 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.