Ting jeg vil gjøre før jeg fyller 30

11403276_396942180507036_2026756603367148051_n

I helgen hadde jeg min første av mange årlige 29 års dager fremover, og det er bare å innse at jeg begynner å bli voksen jeg også. Men før jeg blir 30 har jeg noen punkter jeg håper jeg har klart å gjennomføre:

*  Lære meg å leve bedre med angsten ( borte blir den nok aldri, men jeg håper livskvaliteten kan bli bedre.

* Finne ut hvorfor jeg lever store deler av tiden med store smerter i rygg, nakke, alle ledd og mye hodepine

* Få en utredning av alt av smerter

* Få kjøpt nytt speilreflekskamera og begynt å ta bilder igjen

* Få en siste baby

* Få en sunnere og mer aktiv livsstil, kutte ut snop og brus i ukedagene.

* Få mer rutiner på ting i hverdagen

* Akseptere meg selv og kroppen min for det jeg er

* Ha flere “date” nights med mannen når ungene er i seng

* Bli flinkere til å skru av tv, sosiale medier o.l. når ungene er i seng og ha de gode samtalene med mannen

* Lage middagsretter jeg ikke har laget før

* Lage mer sunn snacks

*  Lese flere bøker

* Slutte å sammenligne meg med andre og sette for høye krav til meg selv

* Bake mer

* Bli flinkere til å spare

* Kjøpe meg ny iphone

* Finne på spennende ting med ungene oftere (skattejakt i skogen, lete etter dyrespor o.l. )

* Sette opp gjerde i hagen

* Ommøblere og endre litt på interiørstilen

* Bli flinkere til å ta egen tid med hudpleie, en god bok, musikk og bare slappe av.

* Legge meg tidligere (senest 23.30)

* Selge unna/ gi bort / kaste ting vi ikke trenger, slutte å samle på ting sånn i tilfelle.

* Dra på hotell sammen med mannen uten barn

* Slutte å føle at jeg er gammel når jeg runder 30, har tross alt barn som holder meg ung 😉

* Lære meg å si bedre i fra når det er ting som jeg ikke er enig

* Ikke ta så lett til tårene

* Slutte å være redd for omgangssyke (jeg har tross alt små barn, den må komme i hus en eller annen gang)

* Lage mer mat fra bunnen

* Følge meg selv og min egen stil i klær, og utstyr 🙂

Hva er dine ønsker før du fyller 20, 30, 40 eller 50? 

Kommentarer
(Lest 369 ganger, 1 Lest i dag)

4 thoughts on “Ting jeg vil gjøre før jeg fyller 30

  1. Kjære, deg og gratulerer med dagen. Jeg leser lista di og jeg håper at du vinner over de tingene som gjør at du ikke er fornøyd med deg selv. Du mestrer jo så masse og dessuten så er du for dine barn den beste mammaen i verden. Se det da, – de dagene det er tungt og svart. Håper også at du slipper angst og blir smertefri, – og gleder meg over at du skal få et barn til.. Det å bli tredve er ikke å bli gammel, men jeg erfarte at jeg etterhvert ble mye tryggere på meg selv og ikke gadd å bry meg over hva andre mener og mente. Ellers så har du flere punkter som også kunne havne på min liste. Jeg tror jammen jeg skal lage en over hva jeg ønsker det neste året, men jeg rakk det ikke før jeg ble tredve… og tro meg jeg har vært på mye artig etter at jeg har fylt tredve også, – mer utdannelse, flyttet, fått barn, dratt på backpackertur etc. Så lykke til med de nete seksti, kjære Trine Lise 🙂 Og så håper jeg du kan stryke ut noen punkter når du passere de 30 🙂 Klem

  2. Spennende innlegg! Mye å kjenne seg igjen i, og ble litt inspirert til å lage ei liste sjøl. Tre år til jeg fyller 50, hva skal jeg ha gjort innen da?!

  3. Jøss skal si du har store ambisjoner for det neste året! Gleder me til å følge med videre på bloggen;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.