Barneklær og utstyr,  Sponsing og Samarbeid

Tinysizes, unike klær for barna.

//Sponsede klær//

For en stund siden fikk jeg en hyggelig mail fra Tinysizes om jeg ville inngå samarbeid med dem. Og etter en kort titt i nettbutikken dems så var jeg ikke sen å be, for sååå mye lekkert til fine priser skal du lete lenge etter.

Her har de hauger av klær med Elsa og Anna på, og biler + brannmann Sam, du finner noe av det på linkene,  som er de store heltene blandt mine barn.

Samme dagen pakken kom i posten hev jeg de i vaskemaskinen, men etter å ha lest vaskeanvisningen så stod det at jeg ikke kunne ta de i tørketrommel, og for mange er ikke det et must, men her er det det. Så jeg ble litt usikker på hva jeg syntes med en gang. Men så tenkte jeg, skal jeg få testet disse skikkelig og kunne anbefale de videre så må de stappes inn der. Så med hjertet i halsen forsvant frostjakken til Kristine i maskinen og så i trommelen. Og jaggu!! Det tålte den, UTEN å krympe.

Det samme gjorde de andre klærne, så da kan jeg med hånden på hjertet anbefale det videre til dere lesere.

tinysizes4 tinysizes3

Jakken en blitt en stor favoritt og skal helst være vasket før den treffer gulvet på vaskerommet.

tinysizes2 tinysizes1

Jeg digger klær som er litt utenom det vanlige, så jeans med heklede detaljer er et tøft avbrekk og gjør jeansen unik. Buksen var litt stor, men jakken var akkurat passe. Karoline fikk nydelig jakke med Hello Kitty på og nydelige tights, men hun kliner seg til omtrent før jeg rekker å sukke, så når det er rent skal jeg ta bilde av det før hun får det på 😉

Tinysizes har virkelig unike klær til barna, og jeg synes det er så gøy med klær som ikke absolutt alle har. Det finner du her og du kan velge mellom kjente motiver eller ukjente søte motiver.

Kommentarer
(Lest 145 ganger, 1 Lest i dag)

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.