Hverdagen

To hot to function

I dag er det jaggu nok en dag, med temperaturer som overgår sydentemperaturer. Her viser gradestokken, snart 40 grader ute og 32 inne. Det er varmt ja, og jeg kjenner hele kroppen koker selv med gjennomtrekk i hele huset.

Jeg har endelig funnet et svalt sted hvor Karoline kan sove på dagen, og det ble under murtrappa, for der er kjeller døren og når den står oppe kommer det kjølig og god luft.

Jeg for min del synes det er i varmeste laget, men skal ikke klage når jeg  har plaskebassenget til ungene i hagen 😛 Ungene tåler varmen bedre, men vi har hatt et tilfelle av solstikk/heteslag på eldstemann, så ungene får ikke være i direkte sol før etter kl 14.00 i og med at vi så og si ikke har noe skygge i hagen som de kan rømme til. De får mye kald drikke og is i disse dager, mens mor knasker isbiter.

Og siden det er så varmt så er vi for det meste ute på ettermiddagen og kvelden, så bloggen blir litt stille, men jeg ser på lesertallene at dere også er ute å nyter det varme været. På Søndag og Mandag er det meldt tordenbyger, også skal temperaturene roe seg litt ned, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg gleder meg litt til det. Hadde det ikke vært for at jeg har den ekstra vekten på kroppen og tre barn som skal passes på så hadde jeg nok ikke brydd meg sånn om varmen, men når man MÅ dytte på husken, bygge sandslott, lære barna å sykle, dra på oppdagelsesferd etter marihøner og gresshopper i solsteken da blir denne type varme litt ekstrem. Men, for første gang på aldri så lenge er jeg nesten i bunnen av vaskekurven, for det går minimalt med klær og vi kan si at vi har hatt den varmeste sommeren på lenge, og det blir nok lenge til neste gang vi får en slik nydelig og sommerlig sommer igjen 🙂

Så tusen takk til El Niño, for en minneverdig sommer 🙂 Blir vel 2-8 år til neste gang 😉 

Kommentarer
(Lest 52 ganger, 1 Lest i dag)

2 kommentarer

  • frugravningen

    Utrolig deilig og varmt nå ja. Vi var jo to dager i Bjørneparken, og da var Flå varmest i landet. He he. Så vi svetta nesten helt bort. Men jeg klager ikke. Har til og med fått farge på bena, og DET er sikkert 20 år siden sist. Eneste jeg savner er basseng i Hagen, for stranda med tre unger nå det blir for mye for meg. Od Utebadet i Drammen er vel mnst like overcrowded.. Så vi får nyte varmen i små posjoner. Vi har spreder da. Heldigvis..

  • Anne-Helene

    Det mest fornuftige man kan gjøre i denne varmen er å rydde i kjelleren, så de siste dagene har jeg fått unna ganske så mye. I kjelleren er det svalt og behagelig. Får nesten surstoffmangel av å komme opp i leiligheten.

    Ser frem til mindre varme dager! Savner å kunne drikke te, selv jeg gir meg nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.