To på rømmen – hjemmepremiere og frokost på døren

ANNONSE

To på rømmen-premiere endelig! Vi har ventet lenge på den!

På Lørdagsmorgen ble vi vekket av en sms med beskjed om at dagens frokost stod på trappa. DET er luksus det for en småbarnsmor. Og mens jeg dekket frokosten så ungene på hjemmepremieren av ”To på rømmen: Før evig og alltid”. Dette var en innledning til ”To på rømmen-serien”, som har premiere på Disney Channel lørdag 7. oktober kl 0800. Den utspiller seg i tiden etter Disneys kinosuksess ”To på rømmen” (2010). Lykkelig alle sine dager ble ikke helt slik Rapunsel hadde drømt om. I Disney Channels serie-oppfølger overveldes hun av den kongelige luksusen og sine nye forpliktelser. Så hun stikker på nye eventyr med venninnen Cassandra.

Frokost, To på rømmen, Hjemmepremiere

Frokosten vi fikk var Nordisk Frokost fra Morgenlevering.no  Akkurat i det jeg pakket opp skulle jeg ønske det var bare meg og mannen hjemme. Så kunne vi sløvet foran tv med god frokost og film på tv. For det var skikkelig gourmet.

Men i en storfamilie, med fire barn under 9 år er ikke chorizo, Aioli og jærost det som er vanlig kost på frokostbordet. Så vi måtte tilsette litt, og vårt frokostbord så til slutt slik ut.

Frokost, To på rømmen

Ikke perfekt på noen som helst måte, men veldig ekte. Som dere ser i bakgrunnen så er frøken kanin med overalt.

Men vi storkoste oss og det som skulle være frokost strakk seg ut i formiddagstimene. Så det ble lunsj også. Og ungene spiste så masse. Og de gleder seg stort til at den nye serien begynner neste Lørdag. I skrivende stund sitter Storesøster å ser på den originale To på rømmen filmen, som er hennes favoritt. Skikkelig oppladning til ny serie-start.

Så neste Lørdag er vi klare for serie-premiere, og jeg er ganske sikker på at vi tar en lang frokost da også.

Så dere den nye To på rømmen filmen? Har dere testet ut Morgenlevering.no?

Kommentarer
(Lest 140 ganger, 1 Lest i dag)

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.