Barneklær og utstyr,  Sponsing og Samarbeid

Trofé, babybody fra M.E.M

I Februar fikk jeg en koselig mail om jeg hadde lyst til å teste en body fra M.E.M. Dette er et merke laget av Eva Sjøwall. M.E.M hadde en annen betydning opprinnelig, men nå er hun Mamma til Marius og Maren. Så da er betydningen blitt Mamma Elsker Marius/Maren. 
Bodyen er laget av 100% bomull, og pga måten den er laget på passer den alle størrelser fra 0-9 mnd. Vårens kolleksjon kalles Trofé, nettopp fordi de små babyene våre er våre trofeer som vi gjerne vil vise frem til ALLE rundt oss. 

Når du kjøper bodyen er den komprimert og veier ca 70 gram. Bak er det et klistremerke slik at du kan føre inn postadresse og sette på frimerke, så kan du sende den til noen DU synes fortjener det. 
Bodyene koster 149 kr stykke, men er nå på introduksjonspris til 109 kr. De fåes kjøpt på alle Vitusapotek eller på nett HER

Hva synes du om de flotte bodyene? Jeg gleder meg til å teste de på lille i magen 🙂 

Kommentarer
(Lest 75 ganger, 1 Lest i dag)

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.