Trygghet i natten

// Sponset nattlampe//

Når man er bitte små er ikke mørket et problem. Det er når barna er større, når de begynner å forstå verden rundt seg at mørket kjennes utrygt. Alle mine har begynt med lys i stikkontakten når de har blitt rundt 8 mnd. Da er verden plutselig blitt så stor og uoversiktlig. Da føler de seg frem og finner ut av hva de er redd for og ikke. Og et rom med stummende mørke er nok ikke noe de minste synes er spesielt fascinerende.

Så når jeg fikk pakke fra amvina, med skiphop produkter i romjulen var det en nydelig lampe i den. Denne kan også brukes som bamse. Finnes knapt noe bedre.

Trygghet i natten

Lampen har en lomme mann bretter over magen på den slik at lampen ikke skal lyse så sterkt. Og når barnet begynner å sovne selv kan du sette på god natt sanger som er innebygget i den. Slik at barnet kan sovne til rolige sanger. De skrur seg av selv etter 20 min.

Lampen blir ikke varm, og går på batterier, slik at du slipper å tenke på ledinger o.l. på tur. Veldig praktisk.

Når lampen ligger på nattbordet lager den fine stjernemønster i taket. Det synes lillebror er super morsomt, og han ligger å peker på stjernene som skifter farge og flytter på seg.

Må bare beklage kvaliteten på bildene, men mørke rom er ikke akkurat ens beste venn når man skal ta bilder 😉 Men jeg får frem poenget. Det er fin stjerne himmel som skifter mellom rød, blå og gul som prosjekteres ut fra lampen på magen til bamsen.

Trygghet i natten

Disse søte lampene får du i bamse og sau. Og du finner de hos blant annet Jollyroom og Kjøpbarnevogn.no

Denne har skapt trygghet i natten hos oss, og de eldre søsknene skulle gjerne hatt en hver de også.

Trenger barnet/barna dine trygghet i natten i form av en nattlampe eller bamse?

Kommentarer
(Lest 114 ganger, 1 Lest i dag)

5 thoughts on “Trygghet i natten

  1. Den er jo både søt og pratisk. Her har vi brukt en batteridrevet nisse med ledlys i gangen, ellers ingen nattlampe. MEn den der kunne jag falt pladask for 🙂

    og varmeflaske, det bruker vi, altså.. en liten sau 🙂

  2. Super søt! Alle mine fire har nattlampe på rommene sine, dog noe forskjellige. 7 åringen har en lyslenke i forskjellige farger, de to mellomste har hver sin bjørn som lyser og minstemann har en fra Sprell som også lyser opp.

    Så morsomt at du skrev dette innlegget, for jeg har akkurat påbegynt et om nattlampen til M, som jeg er helt forelsket i 🙂 som kommer snart.

    God helg til deg og dine, Fru Jacobsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.