Aktiviteter for barn

Tur til Dyreparken Del 1

God Ettermiddag, kjære dere.

Nå er mannen og mellomste frøkna på butikken for å kjøpe inn litt middager og helgekos for her var det rimelig skrapet i skapene da vi kom hjem sent i går kveld og bare stakk snuten innom Meny på veien hjem for å få nok til kveldsmaten og frokosten i dag.

Vi har nemlig vært 3 nydelige dager på det blide sørlandet 🙂 Det var første gang vi skulle reise på overnatting med barn, så dette var vi spente på. Vi skulle egentlig bo på et hotell i byen, men så ble det avbestillinger og vi fikk allikevel rom på Rica Dyreparkenhotell, og det var gull altså. Man hadde alt man trengte innen nær rekkevidde og det var lekerom til barna og en nyyydelig frokostbuffet. Har sikkert lagt på meg alt jeg har tatt av bare på de tre dagene vi var der.

På Torsdag hev vi oss i bilen og satte kursen mot Kristiansand.

Vi hadde egentlig regnet med å raste ca halvveis, men da sov alle ungene så vi durte bare rett ned. Når vi kom til Risør begynte det å regne, og når vi var 20 min i fra høljeregnet det så kraftig at vi måtte kjøre saaakte på E18 for å se noe.

IMG_9973

Og det regnet fortsatt kraftig når vi kom frem så vi tok en tur på Sørlandssenteret for å titte litt, også kjørte vi en tur ned til Kristiansand by for å titte, mens vi ventet på reisefølget. Og mens vi ventet ble det fint vær og varmt.

Så var det å sjekke inn på hotellet, også skulle vi egentlig ut på restaurant for å spise middag, men endte med å ta noen timer i Dyreparken siden vi hadde 3 for 2 dager bilett. Dette ble riktignok bestemt i det vi skulle sette oss i bilen, så mor tusslet rundt i høyeheler og blyantkjole i parken i ca 3 timer 😛 Haha…. Tror nok det var noen som lurte hvem denne pripne fruen på ferie var ja.

Denne brukte jeg dag 1 i parken. Jaja, vi endte jo opp på Egon etterpå så da var jeg klar 😛

Noen bilder fra dag 1. i parken:

d11

d12

d13

d14

d15

d16

d17

d18

Vi tok relativ tidlig kveld, for alle var slitne etter en lang reise og inntrykk fra Dyreparken. Så alle sov søtt i sengene sine (voksne og barn) når klokken var 22.15. Og klare for en heldags i dyreparken dagen etter.

Kommentarer
(Lest 85 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.