Aktiviteter for barn

Tur til Dyreparken del 3

Torsdagen startet med en deilig sen frokost, rydding av rommet og utsjekking før vi turet bort i parken. Og i dag tenkte vi å få med oss noen av de dyrepresentasjonene, det var stor stas å se på mating av Løvene.

d31

d32

De er så store og majestetiske. Og det var veldig gøy å se når løvinnen prøvde å spise før løven, for da ble det bråk gitt. Han ble skikkelig forbanna og glefset til henne.

Når matingen av løvene var ferdig, småløp vi igjennom hele parken og opp i Nordisk Villmark for å se ulven få mat.

d33

Vi har mange vakre skapninger i Nordisk fauna også. Og elgen er virkelig en majestet der han ligger med det digre geviret på hodet. Veldig gøy å dra dit etter å ha lest Edgar boken for vi så noen dyr fra boken bl.a : elg, ugle, ekorn (ikke i fangenskap, men den trivdes godt der), vi fikk se en utstilling med Bever og levende Oter 🙂

Så dette var stor stas.

d35

På veien ned til SabeltannLand gikk ungene Fredsstien 🙂 Veldig bra tiltak, og ungene lurte på dette, så vi fikk pratet litt om at det ikke er alle barn som har det bra i landet sitt og at vi må hjelpe alle som ikke har det så bra, til å få det bedre.

d37

d36

I Sabeltannland startet det et show i det vi kom, så det syntes ungene var stas for de er begge veldig glad i Kaptein Sabeltann. Og går å synger på sangene fra filmene hele tiden. Skikkelig gøy å høre på dem når de er i gang. Det var ingen av dem som ville bort til Langemann når han var tilgjengelig for bilder, men men… Jeg filmet meste parten av forestillingen, så det er kos å se tilbake på 🙂

Etter forestillingen gikk mannen og Kristian inn i huset til Heksen Miriam, så dro de på tokt med den Sorte Dame og vant over Grevinnen og reddet abra havn. Dette var kjempe stas.

Når vi hadde vært der gikk vi bort til geitene og grisene som ungene kunne hilse på. Og i det jeg skulle parkere vognen syntes jeg det var noe rart, og når jeg så ned var hjulet flatt!!

IMG_0744

Godt dette skjedde siste dagen og den dagen vi skulle hjem da, så ikke vi hadde blitt stående uten vogn 😛

d38

Vi har kost oss masse og opplevd masse. Og det er ingen hemlighet at mine skuldre var rimelig mørke røde når vi kom hjem på Torsdag kveld.

Hvor skal dere på sommerferie?

Kommentarer
(Lest 85 ganger, 1 Lest i dag)

Én kommentar

  • giiskee

    Ser ut som dere har hatt det veldig kjekt i dyreparken 🙂 Gleder meg til vi skal til sørlandet i august, og selvfølgelig dyreparken 🙂 Ser jeg er glad for at jeg har hjul på vognen som ikke kan punktere :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.