Klær og tilbehør,  Sponsing og Samarbeid

Tyvstart på sommeren

// Sponset kjole//

I dag hoppet jeg opp av sengen kl 7.00. Karoline våknet 6 og lå og koste med mammaen sin en times tid. Jeg surret meg ikke i seng før rundt 1 i går, men det var lekende lett å stå opp når solen skinner inn vinduet og duften av vår gir deg energi i kroppen.

Når vi stod opp var det allerede 15 varmegrader på verandaen så jeg hang ut vask og satte på en ny. Så i dag har jeg fått unna litt, med den deilige varmen som har vært ute. Så jeg og jentene har vært sommerlig kledd i dag med kjoler og det hele.

meandi3

meandi4

meandi5

Se bort fra møkkete speil, jeg er tross alt småbarnsmor med tre barn under skolealder 😉

Jeg digger den nye kjolen min fra Me & I, for den kan dresses opp og dresses ned akkurat etter det som passer best til anledningen. Se hvordan jeg hadde dresset den opp i bursdagen til Karoline . Jeg kommer nok til å bo i denne i sommer så jeg håper på mye godt vær 😉

Jeg går 300% god for at dette er en fantastisk maxi-kjole som ALLE kan bli glad i. Så skal du investere i en eneste kjole i sommer burde det være denne, og det kan gjøres på to måter:  Du kan enten arrangere venninnekveld eller du kan bestille den direkte fra selger. Jeg anbefaler førstnevnte for da kan du se alle de lekre klærne i vårens kolleksjon, prøve og kjenne på stoffene  i tillegg til å spørre en erfaren selger om det er noe du lurer på ang klærne, mens du selv koser deg sammen med gode venner. Hva er vel bedre enn shopping i din egen stue?

Hva synes du om kjolen? Liker du maxi-kjoler? 

Kommentarer
(Lest 89 ganger, 1 Lest i dag)

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.