Tyvstart på sommeren

// Sponset kjole//

I dag hoppet jeg opp av sengen kl 7.00. Karoline våknet 6 og lå og koste med mammaen sin en times tid. Jeg surret meg ikke i seng før rundt 1 i går, men det var lekende lett å stå opp når solen skinner inn vinduet og duften av vår gir deg energi i kroppen.

Når vi stod opp var det allerede 15 varmegrader på verandaen så jeg hang ut vask og satte på en ny. Så i dag har jeg fått unna litt, med den deilige varmen som har vært ute. Så jeg og jentene har vært sommerlig kledd i dag med kjoler og det hele.

meandi3

meandi4

meandi5

Se bort fra møkkete speil, jeg er tross alt småbarnsmor med tre barn under skolealder 😉

Jeg digger den nye kjolen min fra Me & I, for den kan dresses opp og dresses ned akkurat etter det som passer best til anledningen. Se hvordan jeg hadde dresset den opp i bursdagen til Karoline . Jeg kommer nok til å bo i denne i sommer så jeg håper på mye godt vær 😉

Jeg går 300% god for at dette er en fantastisk maxi-kjole som ALLE kan bli glad i. Så skal du investere i en eneste kjole i sommer burde det være denne, og det kan gjøres på to måter:  Du kan enten arrangere venninnekveld eller du kan bestille den direkte fra selger. Jeg anbefaler førstnevnte for da kan du se alle de lekre klærne i vårens kolleksjon, prøve og kjenne på stoffene  i tillegg til å spørre en erfaren selger om det er noe du lurer på ang klærne, mens du selv koser deg sammen med gode venner. Hva er vel bedre enn shopping i din egen stue?

Hva synes du om kjolen? Liker du maxi-kjoler? 

Kommentarer
(Lest 85 ganger, 1 Lest i dag)

2 thoughts on “Tyvstart på sommeren

  1. Åh! Den kjolen var veldig flott. Jeg skulle hatt meg en ny sommerkjole, men jeg tror jeg venter til graviditeten er ferdig for det er så vanskelig å finne rett når magen er i veien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.