Notice: Trying to get property of non-object in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Barneklær og utstyr

Ugledress fra Vivtra

På Mandagen kom det en nydelig pakke til Karoline i posten fra Vivtra, og jeg har lenge siklet etter hennes flotte kreasjoner så det å endelig eie noe fra henne er stort.

Og jeg kan bare si med en gang WOW!! Mannen var også sikker på at det var butikkbestillt, for makan til vakkert håndtverk. Og vi sa i kor at der skal det bestilles fra når vi vil at ungene skal ha noe unikt.

Bare se på dette, jeg sa kun hvilke farger jeg likte og vips hadde hun laget verdens nydeligste dress!

vivtra1

vivtra2

vivtra3

vivtra4

Dressen er god og myk, og deilig å bevege seg i for ei snuppe som er høyt og lavt meste parten av dagen. Ingenting som strammer eller er klumpete noe sted.

Og nå er en av dere så heldige at dere kan vinne en kjole fra vivtra, bare husk å melde dere på månedens giveaway.

Hva synes du om dressen? Har du bestillt hjemmesydde klær før? 

Kommentarer
(Lest 114 ganger, 1 Lest i dag)

2 kommentarer

  • monicabj

    Så flott en dress =) Jeg har meldt meg på konkurransen din og kryssen fingrene =) Jeg har aldri bestilt hjemmesydde klær, men jeg syr litt selv, og synes det er veldig stas =)

  • Hild Frøya

    Vivtra er så utrolig flink. Jeg har jo Lynet dress til mellomstor, og uglebukse til miniputt, og jeg bare elsker det. Kommer nok til å legge inn en ny bestilling etterhvert også. Utrolig deilige klær..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.