Uh(UGG)elig varme ben i høst?

Inneholder affiliatelinker

Hva tenker du når jeg sier UGG sko? Hva er det første som kommer opp i tankene dine?

Det første jeg tenker på er fjortisser i åletrange jeans, brunkrem på genserhalsen, hairextentions, tyggis, alt for mye sminke og noe slafsete greier på bena. Som i bestefall ser ut som tøfler. Det er det som preger mitt første møte med UGG.

Men så ble falske UGG fra HM, Økonomisko og Sverige også kalt UGGs. Og glem ikke s på slutten. Men, jeg har lært meg nå at dette slett ikke stemmer. For disse billige slintrene er slett ikke UGG sko, og ekte vare er virkelig en drøm å ha på bena på kalde høst og vinterdager.

Men de har også en litt mer “voksen” skotype som jeg har falt helt pladask for. Også at UGG er et australsk merke er også et pluss, for jeg har en ekstra tilknytning til Australia da jeg har slektninger der.

ugg

Bikerboots wilcox med varmt fôr// Chelseaboots bonham // Saueskinnstøffel Scufette II

Før jeg fikk yrkesskaden i ryggen elsket jeg å gå i høye heler. Jo høyere, jo bedre. Og jeg kunne virkelig ikke få nok sko. Men nå må jeg bare innse det at den epoken er over, og jeg kan til nød bruke det til pent. Så jeg har googlet en haug med sko for å finne noe jeg liker. Og hittil er dette mine favoritter. Jeg liker at det er litt tøft, samtidig som de kan være litt elegante og brukes til penere anledninger.

De er tøffe, samtidig som de kan brukes til kjole og skjørt. Uten at det ser rart ut.

Tenk deg et av disse sko parene til et av disse antrekkene:

ellos

Odd Molly sjerf // Veske Dacio // Halskjede med tre lenker // Hatt // Omslagskjole // Tights // Genser

Hva synes du om UGG skoene? Og antrekkene? Hvilke UGG sko liker du best?

Kommentarer
(Lest 136 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “Uh(UGG)elig varme ben i høst?

  1. Jeg syns uggene er fine? Særlig de med snøring bak som svigerinna mi fikk i fjor? Jeg kjøpte Buffalo-sko i fjor, men ikke sånne fra 90-tallet da. Skomerkene har mye å by på de? Omslagskjolen var superfin❤️

    1. Jeg har egentlig alltid bare tenkt på de som tøfler, helt til jeg så de litt mer skikkelige skoene. Digger de.

      Omslagsskjolen er genial for oss med litt for mye foran 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.