Ukategorisert, Ukesmeny

Ukesmeny er tilbake på bloggen – Uke 3

Ukesmeny er ekstremt viktig når man har småbarn. Spesielt de som liker å stiller 437 spørsmål hver dag, hvor 10 av dem er ulike måter å finne ut hva som er til middag. Skriv det opp på ukeplanen på kjøleskapet så kan de gå å lese selv er mitt råd.

For evigheter siden hadde jeg  vår ukesmeny for kommende uke her på bloggen hver Søndag. Så glemte jeg de av litt for jeg ble rett og slett matlei. Planleggingen gikk i do, og den ble glemt. Men så ble den etterspurt. Jeg prøvde å være flink igjen, men datt ut.

Nå er det et nytt år og nye muligheter. Så da prøver vi igjen. Siden jeg skal være med bevisst på pengebruk fremover er det greit å dele her. Da kan dere se hva vi spiser fra uke til uke, og kanskje dere blir inspirert til å lage deres egen ukesmeny.

ukesmeny

Men jeg trenger gjerne litt forslag til middager, så legg gjerne igjen deres egen ukesmeny i kommentarfeltet så jeg kan bli inspirert til å finne på noe nytt. Jeg synes det går i det samme veldig ofte. Har tenkt på disse matkassene, men er fortsatt i tenkeboksen på akkurat det området. Har du matkasse? Hvilken? Og er dere fornøyde?

Lager du ukesmeny?

Kommentarer
(Lest 242 ganger, 1 Lest i dag)

7 thoughts on “Ukesmeny er tilbake på bloggen – Uke 3

  1. Frem til november hadde vi månedslister, ikke alltid vi fulgte det, men det funka bra. Var så mye stress i desember at det ble helt borte : -/ så nå har det gått en liten stund uten og nå har jeg null inspirasjon. Jeg kommer gjerne og spiser middag hos dere, ikke kjedelig i det hele tatt! Men mindre kresne mann og barn, det blir som regel bare dårlig stemning hvis jeg ikke lager noe safe. Kjøttboller/kaker i forskjellige former og løvbiff er greit, fiskekaker ok og taco er egentlig helt ute ? vi er leie av det alle mann. Mannen liker ikke fisk (da slår han til med pølser…. ?), så da er de automatisk lært opp til at fisk kan man slippe unna. Jeg lager meg fisk selv og tilbyr til andre måltider enn middag.

  2. Jeg har ikke matkasse, testet det ut tidlig men ble ikke fornøyd. Men jeg hører andre gjør det, og er fornøyde!!!

    Jeg bruker ukesplaner selv, det passer best for meg.

  3. Elsker å lese andres ukesmenyer =) Skriver alltid ukesmeny på søndag slik at jeg veit hva jeg skal handle på mandag =) Hva slags grønnsaksspaghetti lager du? Med spiralkutter?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.