Ukategorisert

Ukesmeny uke 5 – Masse godt på menyen

Jeg begynte med å legge ut ukesmeny for oss, men forrige uke kom det ingen ting fordi her har vi en runddans med bassilusker. Det begynte med omgangssyke på 4 åringen, så avsluttet vår ferske 2 åring bursdagen sin med omgangssyke nesten en uke etterpå. Og helgen startet med feber, og hoste på største. Så siden 1. Desember har vi kanskje hatt en helg med friske barn. Men sånn er det når man er mange. Og med så skiftende vær som det er om dagen. Det er så frustrerende. En dag med varmegrader og plutselig er det kuldegrader igjen. Ikke rart man blir syk.

Men denne uken kommer i allefall menyen ut.

Menyen

Les også: Menyen for uke 3

Denne uken gjør vi dypdykk i fryseren. Og for brukt opp en del som ligger der, og vi trenger dermed ikke å handle så mye. Vi har også en del i skuffer og skap. Så pastagryten blir med både maccaroni og pastaskruer. Men ungene synes det er superfestlig med slike middager og de går ned på høykant.

I februar har jeg store planer om å klare å planlegge menyen for en hel måned av gangen. Så jeg skal sette meg ned å skrive opp alle middager jeg kan komme på som jeg vet ungene er glad i også plotte dem inn i kalenderen.

Hva har du på menyen denne uken?

Kommentarer
(Lest 176 ganger, 1 Lest i dag)

2 thoughts on “Ukesmeny uke 5 – Masse godt på menyen

  1. ?
    Her har det vært en, to, tre, fire, eller fem syke hver eneste dag siden starten av desember. Idag har jeg to hjemme, fordi de kastet opp natt til lørdag. Heldigvis ikke noe mer. Bank i bordet! Skjønner hva du snakker om …

    God middagsuke og masse god bedring til dere!

    Ps, nå måtte jeg fylle inn alt på nytt.., det at jeg slapp å gjøre det, skjedde bare en eller to ganger etter at jeg nevnte det for deg..

  2. Deilig!
    Vi lar 4åringen velge rett en dag i uka, og det er stort sett spaghetti med kjøttsaus eller pastaskruer, maiskolber og fiskepinner. Ellers er det 2x fisk (laks/torsk) + poteter og raspa gulrot, taco og ofte hjemmelaga pizza =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.