Ukesmeny

Ukesmeny uke 6 – Litt for alle

Da har vi lagt litt over 2 uker bak oss med oppkast, snørr og tårer. Så nå håper jeg virkelig at vi holder oss på bena en stund altså. Vi begynte med vannkopper 1. Desember, og etter det har det gått slag i slag. Så nå drømmer jeg om en frisk Februar, og jeg bare gleder meg til vår, snøsmelting og varmere dager.

Denne uken skal vi ha noe for en hver egentlig. En meny med litt for alle. Jeg er så matlei om dagen, og jeg synes vi spiser det samme hele tiden. Og kjenner at jeg er litt mettet på det meste. Så om du har gode middagsforslag så legg de igjen i kommentarfeltet, så kanskje det er dine middagsforslag vi har neste uke.

Litt for alle

Du finner alle mine ukesmenyer under kategorien Ukesmeny.

Jeg er veldig glad i middager som lager seg selv. Som man kutter opp kjøtt og grønnsaker, også gjør den seg selv i en ildfastform eller langpanne f.eks. Det er den beste type middager for min del. Jeg er ikke glad i å stå å svette over kjelene. Og jeg ikke super streng på at alt MÅ lages fra bunnen. For jeg er rett og slett ikke så god på kjøkkenet. (Jeg har lært noe hjemme, men synes ikke at mine kjøttkaker smaker like godt som de man kjøper f.eks. Muligens jeg som gjør noe feil? ).

Jeg har to kokebøker jeg ønsker meg, der det er litt for alle :

Jeg ønsker meg MASSE middagsforslag som er litt for alle under her. Så ikke nøl med å hive inn en haug med kommentarer, eller sende meg en PM eller mail.

Kommentarer
(Lest 173 ganger, 1 Lest i dag)

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.