Notice: Trying to get property of non-object in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Ukesmeny

Ukesmeny uke 7 – TORO er på menyen

Denne uken blir det en del gryteretter. Det er enkelt, godt og ungene digger det. Jeg er ikke redd for å innrømme det, jeg bruker TORO. Det er lettvint. Jeg er ingen racer på kjøkkenet. Og som jeg har skrevet i andre innlegg synes jeg ikke det smaker like godt av ting jeg lager selv. Mulig jeg bare har vært uheldig med oppskriften altså, MEN jeg slår fortsatt et slag for TORO. Men det som er så fint er at rettene vi skal ha kan man også lage selv for de som helst lager fra bunnen.

Et av målene mine for 2018 er at jeg skal bli flinkere til å lage maten fra bunnen, så jeg håper bare jeg får tak i den ene kokeboken som jeg VET har gode oppskrifter. Men den er vanskelig å få tak i for de som har den slipper ikke taket i den.

ukesmeny, TORO

Så om du kjenner noen som har denne kokeboken liggende, som gjerne vil kvitte seg med den er jeg klar for å gjøre meg flink på kjøkkenet:

Jeg har fått tak i MikkeMus Kokeboken, så jeg gleder meg til mat fra den neste uke.

Har du TORO på menyen denne uken? Hva er din ukesmeny? 

Kommentarer
(Lest 143 ganger, 1 Lest i dag)

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.