Ukesmeny

Ukesmeny uke 9 -Hverdagen er tilbake

I dag treffer hverdagen som en knyttneve i magen. Jeg tror jeg er forberedt hver gang etter en ferie, men alltid blir den første dagen alt annet enn hva jeg planlegger. Men men, vi får ta det som det kommer.

De to store skal på skolen og nest minste skal i barnehagen. Jeg brukte store deler av gårsdagen på å vaske ende mer klær. Merke og pakke mer skiftetøy og ekstra sett med votter til barnehagen. Det er litt godt med hverdagen også. Det var ikke før siste dagen av ferien at de fant ut at å leke med hverandre var kulere enn å krangle med hverandre.

Til helgen er det korpsøvelse og korpsfestival på han største, så søndagen står åpen. Blir nok noe enkelt eller kjøpe mat, for jeg aner ikke når det er ferdig.

ukesmeny , hverdagen

Jeg gleder meg til å få litt rutiner igjen. For de har sklidd ut, og ikke minst passe bedre på hva jeg putter i munnen. For det har blitt i overkant mye snacks. Men nå skal vi tilbake til sunne vaner og litt mer bevegelse i form av trening.

Jeg liker best hverdager jeg altså, også håper jeg at våren kommer snart. Men det blir ikke denne uken, for det er meldt sibirkulde!!

Gleder du deg til hverdagen? Hva liker du best: ferie eller hverdagen?

Kommentarer
(Lest 179 ganger, 1 Lest i dag)

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.