Ut på tur aldri sur

tur1

Som dere kanskje fikk med dere så gikk vognen vår i stykker på SØNDAG, i dag er det ONSDAG og jeg vet enda ikke hvordan vogn jeg vil ha til snuppa, det hadde ikke gjort noe om jeg hadde  hatt lappen og hun sov andre steder enn i vognen, så det er mye grining og hun dupper av på meg sånn alt for sent på dagen så jeg må vekke henne etter 20 minutter. Jeg får så vondt av henne, men jeg gidder ikke å kjøpe en jallavogn. Så nå er mor og datter utslitte etter snart en uke uten dagsøvn 😛

Så på Mandagen for at hun ikke skulle gråte i et sett tok jeg med meg jentene en tur i skogen før vi hentet storebror i barnehagen da dette er på veien dit. Det tar ca 15 minutter å gå i Karoline tempo den veien til barnehagen.

tur2

tur3

På veien har noen satt opp slike betongrør, og de var det stas å krabbe igjennom.

tur4

En liten hvil på en stein er godt for liten kropp.

tur5

Det er artig å se når jeg måtte frem med høstdressen til Kristine at fra å være for stor i fjor er den nå litt i det korteste laget 😛 Så jeg har funnet frem vinterdressen, så får hun heller bare ha tynn genser og strømpebukse under den i stede når vi er ute.

Etter vi hadde hentet Kristian i bhg sovnet lille frøken snuppelure på armen, og sov der til vi kom hjem stakkars 🙂

Nå er det litt husarbeid og middagslaging på planen her i huset.

Har du noen gang stått uten vogn?

Kommentarer
(Lest 78 ganger, 1 Lest i dag)

One thought on “Ut på tur aldri sur

  1. Har heldigvis aldri stått uten vogn. Men så har jeg jo nesten alltid hatt to eller tre vogner i hus også da. Håper dere finner en vogn snart, for dagsøvnen sin skyld..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.