Aktiviteter for barn, Hverdagen, Prosjekt ny mamma

Ut på tur i Botnemarka

 

rp_botne4-724x699.jpg

Jeg har helt siden jeg begynte å jobbe i kommunen her hørt så mye flott om Botnemarka, og jaeg har vært der en del med barnehagen når jeg jobbet der. Men så har jeg glemt det litt. Men så begynte jeg å følge Jeanette på instagram etter å ha fulgt bloggen hennes lenge, og da blir jeg jo så inspirert til å gå turer i nærområdet her. For er det noe det er MYE av her, så er det tur muligheter. Også tenkte jeg at det var et greit sted å begynne å teste ankelen (det var noe av det dummeste jeg har gjort, men får ringe legen en dag) for nå er den om mulig enda mer hoven igjen, og vond å tråkke på. Men men, den som gir seg er en dritt, så jeg fullførte dagen 😛

2014-09-14 15.07.51

Så i dag kjørte vi helt opp på toppen og tok oss en tur i Botnemarka. Og mannen har jogget noen runder rundt Sognsvann i Oslo, i sin tid, og syntes at dette omtrent var det samme. Alle vi møtte var hyggelige, og de hilste både på oss og ungene. Det var deilig natur og alt etter hvilken løype du velger så kan turen bli så hard trening du vil eller så koselig familietur man ønsker. Kommer helt an på hva man ønsker.

2014-09-14 15.07.46-2

Ungene storkoste seg, og i det vi begynte turen så kom det ei ungjente som jogget, og Kristine bare fulgte etter. Og hadde vi ikke stoppet henne hadde hun nok løpt videre. Tipper hun løp ca 2-3 km, og det er ganske langt i raskt tempo for en 4 åring. Jeg ble super imponert over henne. Kanskje vi har en langdistanse løper i familien? Hun fikk  iallefall super god kjemi med den joggende jenta 🙂

Når vi kom til start igjen fikk ungene leke litt i barnehagen der før vi satte snuten hjemover for lammestek til middag. Og etter middagen ryddet hele familien huset, så nå er det ikke så lenge før vi køyer her tror jeg.

Gleder meg allerede til neste gang vi skal i marka, for dette var utrolig deilig. Jeg er bitt av marka-basillen 🙂

Hva har dere gjort denne Søndagen?

Kommentarer
(Lest 145 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , , ,

1 thought on “Ut på tur i Botnemarka

  1. Så herlig med familietur i naturen. Det er en stund siden vi har gjort, og nå gav du meg jaggu masse inspirasjon her!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.