Barn, Barneklær og utstyr, Interiør, Sponsing og Samarbeid

VELUX-gardiner, lag ditt eget univers

ANNONSE

Nå er sommeren ferdig og høsten har satt fulle seil inn over landet vårt. Og det er sikkert flere med meg som har måttet investere i lystette gardiner til barnerommet. Det er ikke bare bare å få en trøtt 2 åring til å sove mens det enda er lyst ute.

VELUX starwars

Og jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde takvinduer etter jeg ble oppmerksom på VELUX . For det er virkelig de kuleste gardinene jeg noen gang har sett. Du finner hele utvalget deres her.

Jeg har en gutt på snart 9 år, som hadde elsket kolleksjonen med Star Wars Galactic Night Collection. Han elsker StarWars. Og disse gjør det mørkt om sommeren og i tillegg er en kul detalj på soverommet. Nesten som en plakat. Og om høsten stenger den mørket ute. For det er ikke til å legge skjul på at mange barn ikke liker å se ut når det er mørkt. De lurer på hva som beveger seg eller hva som laget lyden de nettopp hørte.

Men med disse kule gardinene, kan du lage liv på rommet. Og samtidig la barna heller se på noe de synes er kult, enn det dype og skumle mørket utenfor.

Nesten så vi må bygge på en etasje bare for at vi skal kunne ha slike gardiner til ungene. Eller kanskje jeg må sende inn forslag om å lage de til vanlige vinduer også?

Og man får de selvfølgelig ikke bare i StarWars, bare sjekk ut disse søte Disney & VELUX Dream Collection. Og ja, jeg er en skikkelig sucker for Disney.

VELUX disney

Har du hørt om VELUX før? Hvilken er din favoritt?

Kommentarer
(Lest 127 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.