Diverse

Venninnelunsj og hjemmelaget middag

I dag har jeg hatt besøk av ei venninne og jenta hennes som er noen mnd yngre enn Karoline. De store barna synes jo hun var så skjønn, og måtte bortpå henne til stadighet, og Kristine susset henne på hodet så fort hun hadde lekt litt med henne. Skikkelig herlig å se på.

Karoline synes det var stas med en på sin egen str, men det var ikke så kult å måtte lånebort lekene sine da.

Jeg og venninnen min har faktisk holdt kontakten siden vi gikk på barneskolen, hun var en av de første jeg ble kjent med når jeg kom flyttende til Horten som 11 åring. Så det er litt ekstra kos at vi har holdt sammen. Hun har i tillegg en gutt som er 2 år eldre enn Kristian.

Når de dro sov Karoline en sen dupp, mens jeg gjorde klart til middag. For i dag kom endelig kokeboken min, og jeg klarte selvfølgelig å bestille den på NYNORSK!! Er det mulig :/ Jaja, gadd ikke sende den tilbake, men kan heller gi den bort i gave. Heldigvis står opppskriftene fra boken på nett også så jeg fikk laget det jeg skulle og forstod alt. Så jeg trenger vel ikke si at jeg har bestillt bokmålsversjonen 😛

ons2

Den beste kokeboken som noen sinne er laget. Jeg fikk egentlig den blå versjonen på ungdomsskolen, men jeg glemte dessverre den igjen på jobben for 7 år siden, så de koser seg nok med den 😛

ons1

Jeg laget kjøttkaker i brunsaus til middag i dag, for første gang på mange år. Og sausen har jeg vel ikke laget siden jeg gikk på ungdomsskolen og var lærerens øyensten og hadde rimelig frie tøyler på hva jeg skulle lage. Jeg var tross alt på gruppe med en som mente at kvinner skulle gå i bånd mellom kjøkken og soverom. Kan si det sånn at jeg og han havnet i diskusjoner mer en 10 ganger de tre årene vi gikk på skolen sammen 😛

Jeg må si jeg ble utrolig fornøyd, det samme bled mann og barn. Og vet du, det er ikke så mye jobb som man tenker det er, det tar heller ikke så lang tid som man tror det tar, å lage de selv. ALDRI mer kjøpe kjøttkaker her i huset 🙂

Nå glir øynene nesten igjen her, så nå blir det bingen med håp om at alle tre barna holder seg i sengene sine i kveld, for sånn som denne natten var kunne jeg likegreit latt være å sove 😛

God natt alle sammen, vi blogges i morgen 🙂

Kommentarer
(Lest 228 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.