Aktiviteter for barn, Hverdagen, Mammatips, Sponsing og Samarbeid

Vi deler på oppgavene

// Sponset “kalender//

God morgen 🙂 Tenk at vi er halvveis til julaften allerede?! Nå begynner dagene heldigvis å gå litt fortere 🙂 I går fikk jeg endelig ryddet og kastet i matskapene og organisert de igjen slik at vi får plass til julematen 😉  Og mens ungene var ute å lekte fikk jeg oppdatert ” Vi deler på oppgavene ” tavlen vår.

Noen av dere husker sikkert at jeg fikk denne i November fra Sjarmtroll? Jeg vet det var et par stykker som bestilte den samme dagen som jeg fikk den, så det er tydelig at det er flere som synes den så praktisk ut, men hvordan virker det i praksis?

Vi deler på oppgavene

Nå har jeg fått testet den noen uker, og jeg er overrasket over hvor mye ungene faktisk bryr seg om HVA de skal gjøre hver dag. Etter de har åpnet sjokoladekalenderen og sett Barnas superjul på morgenen spør de hva de skal gjøre den dagen.

Ungene gjør som de får beskjed om og hverdagen går litt lettere for en ganske så gravid frue 😉

Jeg ser at det lurere å skrive med blokkbokstaver for da kan ungene øve seg på å lese mens de ser på tavlen, så den “feilen” skal jeg rette på. Minste frøkna på snart 3 år, har ikke fått noe hun skal gjøre, hun henger seg på det de andre gjør. Som regel er det jeg og mannen som har gått ut med søppelet i det siste da det har vært super glatt i gården, og jeg er redd ungene skal slå seg når de går med søppelet, for de har ikke den refleksen med å slippe posene for å ta seg i mot enda.

Middagen og klesvasken er det jeg som tar meg av fordi jeg elsker å lage mat (bare synd jeg er så matlei om dagen), og klærne MÅ sorteres riktig 😉

Men ellers er jeg superfornøyd med å kunne liste opp oppgaver til dem og at de faktisk gjør det.

Når Mellomste begynner på skolen til høsten kommer jeg til å innføre ukelønn til de to store og kanskje en femmer eller tier til minstemor fordi hun er ganske flink til å hjelpe til. Jeg har lest mye om ukelønn i det siste og jeg tror det er viktig at ungene lærer seg hvor mye det koster for ting og at de må “jobbe” for pengene.

De siste ukene har Største også hatt det som emne på skolen at de skal vite at man kan ha forskjellige oppgaver i huset, så det at vi har ” Vi deler på oppgavene ”  plakaten har hjulpet han med å forstå lettere.

For å kjøpe denne praktiske kalenderen kan du gå inn her eller ha et party hjemme, der du får vite mer om flere ulike produkter og se dem live.

Følg Sjarmtroll på facebook og få med deg resten av julekalenderen dems, få gode tilbud og se nyheter med en gang.

Hvilke oppgaver ville du hatt på din ” Vi deler på oppgavene “?

min facebookside/ instagram kan du nå vinne denne flotte planen i helgen 🙂

Kommentarer
(Lest 1 055 ganger, 1 Lest i dag)

1 thought on “Vi deler på oppgavene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.