Aktiviteter for barn, Barn

Vigelandsparken

På Torsdagen pakket vi med oss alle tre barna, barnevogn og litt snacks til ungene og dro avgårde på dagstur til Oslo. Vi besøkte litt forskjellige steder og ungene storkoste seg.

Siste stedet vi dro var Vigelandsparken så ungene vi løpt fra seg litt før vi skulle kjøre en stund i bil for å komme hjem. Jeg har bare vært der en gang selv, så det var morro å komme tilbake.

1

Ungene synes det var veldig morsomt å se på de forskjellige statuene, og 4,5 åringen som er i tiss, bæsj og promp alderen lurte veldig på hvorfor ikke de hadde klær på. Og var veldig fasinert av at de hadde tissemann og pupp. Mine to favoritt statuer er er Sinnataggen og den med moren som koser med babyen sin. Det lyser morskjærlighet lang vei 🙂

2

Monolitten er alltid like flott, men mannen måtte løpe opp å ta bilde av den for det er ikke akkurat barnevognvennlig opp dit dessverre. Og vannet i fontenen er skrudd av frem til 2014 pga vedlikehold.De fleste husker nok fontenen hvor Egon Olsen i Olsenbanden gjemte seg.

Mens vi gikk rundt å tittet var det noen som trente på Cheerleading, og ei jente ble kastet høøøøyt opp i luften. Det syntes ungene var kjempe stas.

3

Det så kjempe morsomt ut, og jeg skulle gjerne prøvd det selv.

I Frognerparken satt det masse folk å grillet og koste seg for det var kjempe varmt og deilig den kvelden.

Det er også en  stor og flott lekeplass der ungene kan boltre seg og rase av litt energi  🙂

Har du vært i Vigelandsparken? Andre ting du anbefaler å se i Oslo?

Kommentarer
(Lest 1 242 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , , , , ,

1 thought on “Vigelandsparken

  1. Det er en fin og bred turvei opp til høyre for Monolitten, som jeg har trillet nevøen min opp et par ganger 🙂 Hvis man står ved den store fontenen, med ryggen mot hovedinngangen, og ser på monolitten, så finner man veien rett ut til høyre, så slipper man alle trappene opp dit. Ellers vil jeg anbefale Munch150-utstillingen, som foregår både på Nasjonalgalleriet ved Nationaltheateret og på Munch-museet på Tøyen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.