Viking – Den lille høyttaleren med den STORE lyden

ANNONSE

For en stund siden fikk jeg spørsmål om jeg ville teste en splitter ny høyttaler som skulle på markedet. Og som den musikkelskende fruen jeg er var jeg ikke sen om å takke ja. Nå har jeg brukt den noen uker, og jeg er like fascinert over hvor mye og behagelig lyd den gir. Det er ikke noen skarp reiseradio-lyd. Lyden er behagelig og perfekt balansert med bass som faktisk høres ut som bass! Det er det ikke mange småhøyttalere som får til. Lyden er het fantastisk og jeg skulle virkelig ønske jeg kunne gi dere en smakebit av lyden gjennom bloggen her på video f.eks, men iphone-kameraet sin lyd gir IKKE en god gjengivelse av lyden dessverre.

Det følger også med en super oppbevaringsveske, slik at du kan feste den på sykkelen når du er på tur, eller på barnevognen når du skal gå en powerwalk. Her står den på store deler av dagen og vi danser og synger med.

Hva er vel sommeren uten musikk i hagen, mens man ligger å leser et blad eller gjør husarbeid? 

Firmaet som distribuerer Viking- høyttaleren heter Noble Trading.  De sikter seg mest inn på profilering av bedrifter. Og hva er vel bedre enn at jeg forteller dere om det da jeg vet det er en del gründere og bedriftseiere som følger med her. Sjekk dem ut på facebook. Denne høyttaleren er virkelig noe alle kan like. Hva å gi en slik som julegave til alle de ansatte? DET er en gave fra bedriften jeg hadde elsket.

Høyttaleren er også en super sak å ha i alle suvenirbutikkene på hoteller og fornøyelsesparker. Klager ungene på lyden i bilen eller på lyden på filmen på ipaden, sett på viking og de har super lyd. Og siden den kobles til feks mobilen via bluetooth så kan man høre på spotify eller se netflix med super lyd. Man kan også sette inn et minnekort med musikk og dermed trenger du ikke å koble den til noe som helst. Perfekt! Og en småbarnsmors drøm.

Den har et stilrent design og passer derfor inn i de fleste hjem. Om det er på kontoret eller i stuen er den like fin. Jeg har min på fatet på spisestuen. Jentene syntes den var sååå fin, og ville gjerne ha den på rommet sitt.

Viking – den lille høyttaleren med den STORE lyden.

Dette er virkelig den beste høyttaleren jeg har hatt. Og det at den har mange ulike tilkoblings-alternativer gjør den super på reise, og den er anvendelig for ALLE. Den er lett å bruke og den holder kjempe lenge på batteriet. Jeg har kun ladet den 1 gang og den har vært i bruk så og si daglig de siste nesten 3 ukene.

Og om du kunne tenke deg en slik burde du følge med på facebooksiden min fremover!

Kommentarer
(Lest 272 ganger, 1 Lest i dag)

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.