Konkurranser

Vil du vinne almanakk til skolestart/høsten?

persalmanakk1

Nå er det snart skolestart, jobbstart, barnehagestart (noen har kanskje begynt allerede) og det er høst <3 Jeg personlig liker høst best, det er på en måte som å starte det nye året. Man har en ny høst, og nye muligheter. Mulig det har å gjøre med at man begynner på skolen på høsten og muligheter åpner seg.

Det deilige crispe luften som biter i kinnene og nesen er noe av det beste jeg vet, og så å komme inn i varmt hus til nystekte rundstykker og en kopp kakao men en film på tv, er bare nydelig. Gleder meg allerede kjenner jeg 🙂

persalmanakk2

I samarbeid med Personlig almanakk  har jeg fått lov til å gi bort en almanakk til en av dere flotte lesere. Og i almanakken kan dere ha masse gøy med egne fargeleggingssider som er så populært nå, for russen så er det egne russesider og jobber du i skolen er det egne sider for dere også. Så her kan både unge og de litt mer voksne få det de ønsker. Du kan legge inn bilder slik at den blir veldig personlig eller du kan laste inn andre motiver eller bruke de som allerede er der 🙂

Ønsker du inspirasjon til hvordan du skal designe din bok? Da anbefaler jeg deg å følge dem på sosiale medier:

* Facebook

* Instagram: personligalmanakk

* Snapchat: pers_almanakk

Og bruk #personligalmanakk i sosiale medier

persalmanakk3

Så er dette noe du kunne tenke deg? Da gjør  du følgende:

Legg igjen en kommentar her på bloggen med hva du håper høsten bringer, og del innlegget videre 🙂

Ønsker du flere lodd i hatten så følg meg  i sosiale medier: 

* Facebooksiden til bloggen

* Instagram: @frujacobsenno

* Snapchat: frujacobsenno

Kommentarer
(Lest 412 ganger, 1 Lest i dag)

32 kommentarer

 • Lizbeth Osnes

  Jeg håper høsten byr på masse deilig kos både ute og inne med min lille familie, også håper jeg på mye gøy jobbing 🙂 Krysser fingrene for litt vinnerlykke, det hadde kommet så godt med 😀

 • Mari Trolldalen

  Håper høsten bringer flere nye utfordringer og nye erfaringer på jobb! Og flere fine opplevelser med familien og barna!?

 • Helene NH

  Jeg håper høsten bringer litt mindre regn (om det går, har vært høst siden mai) og mange fine turer. Personlig medgang for alle. Pluss baking av gode kaker ?

 • Bente Linn

  Elsker høsten <3 Min favoritt årstid! Gleder meg til hverdagen er tilbake, og høste kommer snikende innpå, er så koselig 😀

  Krysser fingeren for at den herlige almanakken finner veien hit, trenger sårt en ny og synes disse er råflotte!

  Følger forresten deg på facebook, insta og snap 😀

 • marita

  Åh, hadde vært fantastisk om jeg vant en slik! Har en skolestarter nå i august, og ser for meg det blir mye å planlegge og huske på, så en almanakk hadde vært toppers 😀 krysser fingra for at jeg vinner 😀

 • Louise

  Mitt ME-hue trenger en sånn for jeg husker knapt mitt eget navn for tiden… Har hatt en slik før, og jeg savner den? Har likt alle sidene, så da blir det 4 lodd i hatten?
  Jeg håper høsten bringer mye klart høstvær med flotte farger. Jeg liker høsten godt, og den fineste aktiviteten er å koke kakao med barna. Det er kos det?

 • Monica

  Jeg har brukt oersonlig almanakk i flere år og håper jeg blir den heldige!
  Jeg er soent på dette året! Min mann og jeg er fulltidsstudenter, i tillegg til at han jobber 100% og snuppa skal i barnehage for første gang. Jeg både håper og tror det skal gå bra, men er veldig spent! 🙂

 • Tone Lovise Hansen

  Håper høsten byr på late kvelder på sofaen med levende lys og kakao i koppen. Også håper jeg selvfølgelig at høstværet blir fint, siden sommerværet IKKE ble det.

 • Nann Karin

  Jeg har noen flotte bilder som jeg gjerne skulle hatt på forsiden av en personlig almanakk. Dessuten kan det være at det hadde hjulpet på prosjekt mamma, slik at det ikke var stillstand, å få treningeegistrering inn i den. Jeg deltar mer enn gjerne ?? og håper du har gode dager

 • Kristin Henriksen Aas

  Følger deg på insta (kristin_1981) og fb ☺.
  Ønsker meg veldig en slik flott almanakk, så jeg krysser det som krysses kan for at jeg har lykken med meg denne gangen. ?

 • Katrin94- Mamma til Liam ♡

  Høsten hos meg vil bringe stor glede og lykke da jeg bli 2 barnsmamma i september ? har en vakke gutt på 2 år, og får nå ei lita tulle! Da skulle jeg gjerne trengt en almanakk til å holde styr på alle planer ?

 • Karen Sofie

  Høsten er min favorittårstid!? Jeg starter på ungdomsskolen nå til høsten og jeg håper på en super start?
  Følger deg på instagram.

 • Lisbet

  Jeg håper først og fremst at høsten blir mye bedre enn sommeren

  Nå blir det skolestart for Tobias som skal opp i 2. klasse

  Jeg har hverken instagram eller snapchat, men følger på fjesboka

  Håper du får en flott høst

  Mvh

  Lisbet
  liskarl@hotmail.com

 • iselin

  WOW! Dette hadde vært perfekt for meg å vunnet. Jobber i tre-delt turnus og det krever mye planlegging. Er travelt å være mamma ?

  Ellers håper jeg at vi er friske og raske i høst. Vi skal kose oss med herlige innekvelder. Fylle huset opp med både våre og andre sine barn. Fotballsesongen begynner i gjen for dattera mi, så det må vi selvsagt få med oss. Ellers er sønnen vår blitt førskolebarn, spennende. Høst ❤

  • Fru Jacobsen

   Gratulerer så masse, du ble vinneren. Send meg en mail med navnet ditt og hvilken mailadresse de skal kontakte deg på så kan du snart designe din egen almanakk 🙂

 • Marthe

  Jeg håper høsten byr på en fin skolestart for meg etter 6 år uten skolebenken. Mye deilig kos sammen med min kjære datter, kakao, pledd, hjembakst, film og fine gåturer mens vi nyter de fine fargene ute 🙂

  Det hadde vært gøy å vinne 🙂 Følger deg alle steder 🙂

 • Maja

  jeg håper høsten gir meg utfordringer både i hjemmet og på skolen. + At det blir en fin årstid for å sitte under pledd og drikke varm kakao 🙂

 • Julie S.

  Følger på FB, så har 1 ekstra lodd 🙂 Ønsker meg så gjerne en personlig almanakk til studiestart. Skrev nettopp ut min gamle planlegger, og er fullstendig avhengig av noe å rable ned avtaler, gjøremål og tanker i!

 • Lindah

  Följer på alla ställen. Jag hoppas hösten bringer nya spännande utmaningar. Det blir iallafall nytt jobb vilket är otroligt spännande och nervöst. 🙂

 • Ann Kristin

  Må først si at du har en fin blogg, følger deg nå på fb, insta og lagt deg til på snap ?kommer til å bli en fast lesere heretter ?
  Håper høsten bringer en god start for alle de nye foreldrene og barna som jeg møter i disse dager i jobben min i barnehage 🙂 en jobb jeg elsker <3

 • Marit

  Jeg håper høsten blir en aktiv med ikke for hektisk tid for oss alle fem. Håper på litt godvær slik at joggingen fra i sommer kan fortsette. Gleder meg til mange hyggelige kvelder i sofaen med lys og en god bok.
  Følger på insta.

 • linda dagrød

  Jeg ønsker meg en høst full av glade barn, og masse tid til å være ute i skogen 🙂
  Gleder meg til høstfarger på trærne og morgendis !
  Ny almanakk er som å åpne en bok full av ubrukte muligheter, så jeg krysser fingrene 🙂

 • Monica

  Ønsker meg veldig en ny Almanakk. 🙂
  Så krysser fingrene ha en kjempe fin August mnd videre.
  Hilsen Monica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.