Vinn inngang til Hunderfossenfamiliepark (1 voksen +1 barn)

Det er ikke til å legge under en stol at det er mange voksne som gruer for sommerferien. I barnehagen, i gangene på skolen og på sosiale medier melder stadig folk om at de har bestilt årets sommerferie, mens de som gruer seg teller på kronene om de kan betale strømregningen i sommer. De vet at de ikke kan ta med barna på fancy familieparker rett og slett fordi det koster for mye.

Det er ikke kult å være den mammaen og pappaen som ikke kan gjøre noe ekstravagant, og du er redd for at barna skal bli syntes synd på fordi de ikke får en dyr og flott ferie. Jeg selv er FOR hjemmeferie, og mener at de kan bli minst like minneverdige som flotte familiepark ferier, men dette kommer det mer om senere, men akkurat NÅ, vil jeg hjelpe noen der ute til å få en morsom og spennende sommerferie, og jeg er så heldig å få ha fått noen gode samarbeidspartnere med på laget.

Jeg kommer til å dele ut 3-4 ferier/inngangsbilletter til dere nydelige lesere. Så her er det bare å følge med.

Først ut er det Hunderfossen, som har vært så herlige å ville dele ut en inngangsbillett til Hunderfossen Familiepark for 1 voksen og 1 barn.

Og det eneste du trenger å gjøre er å melde seg på i dette innlegget på facebook.

 

Kort om Hunderfossen Familiepark:

Hunderfossen Familiepark ligger naturskjønt til ved foten av Gudbrandsdalen, 15 min fra Lillehammer sentrum. Parken er en av Norges mest populære turistattraksjoner, med over 250 000 besøkende i året. Norges største samling av troll og eventyr og vårt lange samarbeid med Ivo Caprino har gjort oss til Hele Norges Eventyrpark
– med store og flotte attraksjoner både inne og ute.

Vi feiret i 2014 30-års jubileum med åpning av park-Norges største nyhet; Il Tempo Extra Gigante! Turen går høøyyyt over tretoppene, med bratte bakker, fall og herlige svinger underveis. Parken har mer enn 50 attraksjoner og aktiviteter, for alle aldersgrupper. Opplev eventyrattraksjoner som Eventyrslottet Trollfallet, Den Lille Prinsen i 4D, eventyrteater, Trollsteinen og Ivo Caprinos Eventyrgrotte med alle de kjente eventyrfigurene. Spis middag blant trollene i Trollsalen Restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, og se det enorme Hunderfossen-trollet som vokter over parken. Prøv familierafting eller besøk badeanlegget. Herlig småbarnsområde for de minste, Traktorbane, 9 populære bilbaner, spennende Energisenter og mye mye mer. Kommer det regn er det godt å vite at vi har Norges største aktivitetsutvalg innendørs!

Midtsommers våkner trollene til liv og lager trollfest i parken! Trollnatt kan oppleves på 16 utvalgte kvelder, med huldre-spill, troll-lek og avsluttes med spennende forestilling på amfiscenen.

Velkommen til sommereventyret!

BWuaLk_RyEnFvFfRTGub03LwJD0yE1VcZDiK2CKIubs,SRNamE-63tFFe2LCOqTjz4ZdcoSuAMe2GZ6eMtMJp7U

Foto: Esben Haakenstad

Kommentarer
(Lest 152 ganger, 1 Lest i dag)

5 thoughts on “Vinn inngang til Hunderfossenfamiliepark (1 voksen +1 barn)

  1. Så bra du deler ut inngang 🙂 Herlig! Jeg unner virkelig alle å oppleve fine sommerferier, jeg er vokst opp i ett hjem med fine sommerminner. Foreldrene mine hadde alltid penger og råd til å gi oss det beste – sånn sett var vi veldig heldig!

    Hunderfossen besøkte vi da jeg var liten det var bare magiskt!

    Ønsker deg en fin ny uke, her sitter jeg og sniker meg til en bloggpause mellom kaffe og bagel. Vært på jobb siden 06 og kjenner at en pause var på sin plass.

    klem

  2. Så flott at du deler ut inngang! Vi var der i fjor da vi uansett var i nærheten da vi fikk gratis ferie på et småbruk i Gjøvik i forbindelse med kampanjen småbruksdrømmen. Det var veldig flott der, og nett like koselig som jeg husker det fra da jeg var barn. I år derimot, i år får barna mine hjemmeferie 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.